Jump to content

Recommended Posts

Sveiki, kadangi, čia nėra įprastas banas, nežinau kaip tiksliai užpildyti formą, todėl manau tiesiog aprašysiu situacija ir paliksiu administracijai nuspręsti ką toliau daryti.

 

Priešistorė : Tuo metu (guodžio galas 18-25d. kažkur) JailBreak serveryje pasirodė naujokė, Aiva, ant kurios labai daug žaidėjų naudojo neprofaninę kalbą bei ją įžeidinėjo. Kai jau pastebėjau, kad tikrai per daug žmonių, be reikalo ją įžeidinėja, nusprendžiau tiesiog pabandyti juos nuraminti ir tokiu būdu tapome visai neblogais, net nežinau kaip pavadinti, nes jos tikrame gyvenime nepažinojau ir draugai per stiprus žodis, bet tarkim pažįstamais. Visą laiką būdavo grupelė žmonių JailBreak serveryje su kuriais ištisai sveikindavausi ir tiesiog "usual" žaidėjai. Taip pat turėčiau paminėti, kad čia yra dar tas laikotarpis iki Aivos prisidirbimo šiame projekte ir, kad tuo metu jos dar niekas stipriai nubaudes nebuvo.

 

Pati istorija: Aiva, kartu su Alexa (bent jau tuo metu Alexa irgi buvo aukščiausio rango žmogus, ar kartu sukūrė serverį, pasakyti negaliu.) sukūrė discord serverį. Aš buvau į jį pakviestas ir, kai atėjau, tuo metu buvo tik visi "usual" žaidėjai su kuriais žaisdavome Vimo.lt JailBreak serveryje. Šio serverio, bent jau iš mano supratimo esmė ir buvo tokia, kad kuomet einam į JB, tiesiog į vieną callą sueiti, arba pakviesti kažką, jeigu neturi drauguose. Aš į šį serverį pakviečiau tik savo discord draugus, tai reiškia, kad jokiuose (net ir kituose) discord serveriuose nereklamavau šio serverio. Buvo pakviesti iš mano pusės tik tie, ka aš tuo metu turėjau drauguose. Vėliau, kažkas sukvietė visus Vimo.lt prižiūrėtojus. Aiva, kažkuom nepatenkinta išbanino kelis prižiūrėtojus, su priežastimis kaip: Eik nachuj ; Apsišik sau galvą ir t.t., kai pamačiau, kad prasidėjo kažkokios nesamonės, išėjau iš serverio. Kelios sekundės po mano išėjimo, norėjau pataginti anksčiausiai iš ten išbaninta prižiūrėtoją ECHO ir pažvengt iš tokio jos elgesio, bet spėjau tik atėjęs į #offtopic pamatyti žinutę !ban Kimetsu. (Gruodžio 26d.)

 

Iš mano pusės nebuvo jokio noro bet kokiomis prasmėmis daryti kažką, prieš taisykles. Žinau, kad taisyklėse parašyta, kad negalima kviesti žmonių net per PM. Aš neturėjau intencijos nuvilioti žaidėjus ar bet ką panašaus padaryti. Labai atsiprašau už tokį savo elgesį ir jeigu suteiktumėte antrą šansą, tikrai būčiau labai dėkingas. Šiuo metu esu užbanintas jau menesį ir tris dienas. Per šį laikotarpį tikrai buvo apmastymui laiko. 

-Kimetsu

Redaguota Kimetsu かまどタンジロ
  • Lovin' it 3
  • Patinka 3

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...