.ro 6 Parašė Birželio 4, 2018 sveiki visi, senai zaidziau surfe, tai nutariau siandien pasurfinti. Atejau i serveri, mandarincikas mic spamina (bet su admin). Nekreipiau demesio i tai. Po kiek laiko kazkoks vaikas (10-13metu) pradejo kalbeti, rekauti ir daryti nesamones per mic. Kaip buves ne karta ir ne du adminas, as jam pasakiau, kad mic-15 (gal jis to nezinojo), tuo paciu pasakiau ir mandarincikui, kad jis turi ji ispeti, nes jis adminas. Jis (mandarincikas) pareiske, kad jis neprivalo vygditi savo pareigu (kaip admino) ir jis jo nei ispes, nei mutins. Galvoju nu ok. Tebunie. Po poros minuciu atejo ignnis ji izeidinejo stewie2k (tikslaus nick nepamenu), jis gavo mute. Pasakiau, kad stewie2k jau toks nepirmas kartas ir as jo vietoj deciau stewie2k perma mute. Po sito pasakymo matosi kas buvo toliau fotkej. Siulyciau nuimti jam admin, nes jis neatsakingai naudoja savo kaip admino pareigas. Aciu jei kazkas viska skaitys:d. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Birželio 4, 2018 nu nemanau , kad kiekvienas admin, turi butinai atlikti savo pareigas, tai priziuretoju darbas.. man tas vaikas nekenke, normaliai snekejo, tai nieko ir nedariau... ir mute gavai uz tai kaip pats sakai tas stewie2k izeide ignis , o pries tai tu ji izeidei... pries versdamas kazka ant kitu , pirma apie save pagalvok... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 4, 2018 1. Man ignnis ir marijampolietis leido kalbėt kurie turi tokia teisę 2. as nerėkaujau 3. Mandarincikas tave užžmutino, nes tau pačiam nėra 15m Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Birželio 4, 2018 1 hour ago, LTU Geimer280 said: 1. Man ignnis ir marijampolietis leido kalbėt kurie turi tokia teisę 2. as nerėkaujau 3. Mandarincikas tave užžmutino, nes tau pačiam nėra 15m Uoj kiek daug blogų dalykų čia parašyta. 1. Visiems taisyklės galioja tokios pačios įprastiems, adminams ir net prižiūrėtojams jei gali tuo patikėti, o taip išsireiškus "cherry pickinti" žmonių nereikia. 2. Nors ir nerėkaujai nereiškia, kad gali kalbėti kai nėra 15. Tuo labiau lyg koks išskirtinis "aš galiu, o tu ne". 3. Pamini, kad jam nėra 15, todėl ir mutino, bet 15 jam kaip ir yra visus metus kalbėjo, mandarinas pats paaiškino dėl ko dėjo viršūje beto ir *hint * * hint * ne dėl amžiaus. Nebūčiau rašęs, bet truputi nervai paėmė paskaičius nesi išskirtinis, taisyklės visiems galioja tokios pačios. 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Birželio 4, 2018 1 hour ago, ¡Cocumber said: nu nemanau , kad kiekvienas admin, turi butinai atlikti savo pareigas, tai priziuretoju darbas.. man tas vaikas nekenke, normaliai snekejo, tai nieko ir nedariau... ir mute gavai uz tai kaip pats sakai tas stewie2k izeide ignis , o pries tai tu ji izeidei... pries versdamas kazka ant kitu , pirma apie save pagalvok... nereikia cia man pasaku sekti. Nieko as neizeidziau in game, nebent tu pasakyma “as buciau perma dejas” supranti kaip izeidima. Btw jei buciau ji izeides, ar neturetu pirma buti ispejimas?:)). Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Birželio 4, 2018 1 hour ago, LTU Geimer280 said: 1. Man ignnis ir marijampolietis leido kalbėt kurie turi tokia teisę 2. as nerėkaujau 3. Mandarincikas tave užžmutino, nes tau pačiam nėra 15m gaila, bet man 15 jau nuo kovo:) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 4, 2018 Dabar, .ro said: gaila, bet man 15 jau nuo kovo:) IRODIK Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Birželio 4, 2018 mokyklos pazimejimas 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Birželio 4, 2018 4 minutes ago, LTU Geimer280 said: IRODIK dar pasakyk, kad as ne Rokas ir cia fake XDDDD Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cardinals 0 Parašė Birželio 4, 2018 Kaip visada nenaujiena. 2 adminai leidzia sneketi ir daryt nesamones vaikams. 2 adminai mutina ir gagina ir vaikai verkia forume cia viskas del to kad nera tvarkos serveriuose nesuprantu kur ziuri priziuretojai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 4, 2018 2 valandas prieš , ¡Cocumber said: ir mute gavai uz tai kaip pats sakai tas stewie2k izeide ignis , o pries tai tu ji izeidei... pries versdamas kazka ant kitu , pirma apie save pagalvok... manęs tikrai neįžeidė, nebent aš to negirdėjau. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 4, 2018 15 minutes prieš, Cardinals said: Kaip visada nenaujiena. 2 adminai leidzia sneketi ir daryt nesamones vaikams. 2 adminai mutina ir gagina ir vaikai verkia forume cia viskas del to kad nera tvarkos serveriuose nesuprantu kur ziuri priziuretojai 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Birželio 4, 2018 54 minutes ago, IGNN1S 弐 said: tai ka as jiems ir sakau , kad nieko blogo zmogus nedaro , kam ji mutint , kam jis kenkia.. balsas? kiekvienas turi skirtingus balsus jezz - .- o del muto , taigi pasibaige ko tu cia dar vis verki - .- Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 5, 2018 13 valandas prieš , Tomas said: Uoj kiek daug blogų dalykų čia parašyta. 1. Visiems taisyklės galioja tokios pačios įprastiems, adminams ir net prižiūrėtojams jei gali tuo patikėti, o taip išsireiškus "cherry pickinti" žmonių nereikia. 2. Nors ir nerėkaujai nereiškia, kad gali kalbėti kai nėra 15. Tuo labiau lyg koks išskirtinis "aš galiu, o tu ne". 3. Pamini, kad jam nėra 15, todėl ir mutino, bet 15 jam kaip ir yra visus metus kalbėjo, mandarinas pats paaiškino dėl ko dėjo viršūje beto ir *hint * * hint * ne dėl amžiaus. Nebūčiau rašęs, bet truputi nervai paėmė paskaičius nesi išskirtinis, taisyklės visiems galioja tokios pačios. Paklausk Ignnio arba Marijampoliečio jie tau paaiškins kodėl jie turi tokia teisę. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 5, 2018 (redaguota) 13 valandas prieš , IGNN1S 弐 said: Va dėl ko Tomai tu manęs negali mutint, kad Bullzai taisyklių nepakaičia, bet jos kas nuo karto pasikeis pačiam serveryje. Tikiuosi supratai mane. Redaguota Birželio 5, 2018 LTU Geimer280 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Birželio 5, 2018 Taisyklė kaip matai tokia pati. Su Kingspaw ir jo argumentu aš sutinku, bet su tavimi nelabai. Tu nori, kalbėti, bet tuo pačiu nori, kad tik tu iš jaunesnių galėtum tai daryti. Aš favoritu nesirenku ir sakykim jeigu leidžiu kalbėti warcraft serveryje jauniems tai jau visiems, o ne vienam ar dviems nes visi jie lygus. Classice tu nori, kad tau vienam leistu kalbėti. Truputi pacituosiu tave ,, Man ignnis ir marijampolietis leido kalbėt kurie turi tokia teisę " ,, Mandarincikas tave užžmutino, nes tau pačiam nėra 15m " supranti šitie du sakiniai vienas kitą neigia. Jau kelis kartus tą sakiau, bet ir vėl pasikartosiu visi esame lygus tau nėra15 ir tu nori kalbėti, bet nenori, kad kalbėtų kiti kurie neatitinka amžiaus. Nebausiu tada kada ir kiti tūrės tokia teisę, o iki tol teks laukti 15. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LTU Geimer280 21 Parašė Birželio 5, 2018 (redaguota) 14 minutes prieš, Tomas said: Taisyklė kaip matai tokia pati. Su Kingspaw ir jo argumentu aš sutinku, bet su tavimi nelabai. Tu nori, kalbėti, bet tuo pačiu nori, kad tik tu iš jaunesnių galėtum tai daryti. Aš favoritu nesirenku ir sakykim jeigu leidžiu kalbėti warcraft serveryje jauniems tai jau visiems, o ne vienam ar dviems nes visi jie lygus. Classice tu nori, kad tau vienam leistu kalbėti. Truputi pacituosiu tave ,, Man ignnis ir marijampolietis leido kalbėt kurie turi tokia teisę " ,, Mandarincikas tave užžmutino, nes tau pačiam nėra 15m " supranti šitie du sakiniai vienas kitą neigia. Jau kelis kartus tą sakiau, bet ir vėl pasikartosiu visi esame lygus tau nėra15 ir tu nori kalbėti, bet nenori, kad kalbėtų kiti kurie neatitinka amžiaus. Nebausiu tada kada ir kiti tūrės tokia teisę, o iki tol teks laukti 15. Ignnis ir Marijampolietis leidžia visiem kalbėt kuriu nekalba nesamonių ir jeigu ką Mandarinčikas manes neužmutino, o užmutino god ir Swager69 jeigu pamenu. Redaguota Birželio 5, 2018 LTU Geimer280 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Birželio 5, 2018 gerai no one give a fuck , just shut the fuck up... eikit kitur poruotis - .- Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites