grumitto 3 Parašė Sausio 15, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/868986611/,• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Vakar, 17:55 fy_pool_day_vim awp only serveris.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Falconas• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Žaidžiau su draugo accountu per savo kompiuterį, kuris neturi prime'o ir galima sakyti yra fresh, tad prižiūrėtojas pagalvojo, kad cheatinu, dėjo perma baną ant draugo paskyros ir kadangi mano ip tai prie to pačio gavau ir ant savo main accounto. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Šapalss 1 Parašė Sausio 15, 2021 Galiu paliudyt kad ten nesusipratimas:) 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Maksim:D 2 Parašė Sausio 15, 2021 as irgi gali paliudit 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Duxus saudau 0 Parašė Sausio 16, 2021 Ir norėčiau gauti unban ant vimo, nes jis per mano main boostino vimo ranka... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
falcON? 4 Parašė Sausio 16, 2021 Situacija buvo tokia, kad paprašiau main acc, ir grummito (tada nežinojau, kad ten jis buvo) kažkodėl atsakė, kad ten jo main, už ką ir dėjau baną. Na taip, nesusipratimas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
grumitto 3 Parašė Sausio 16, 2021 1 hour ago, falcON? said: Situacija buvo tokia, kad paprašiau main acc, ir grummito (tada nežinojau, kad ten jis buvo) kažkodėl atsakė, kad ten jo main, už ką ir dėjau baną. Na taip, nesusipratimas. Tai gal atbaninsit tada tiek mane, tiek tą acc kuris gavo perma? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Sausio 17, 2021 Atbaninau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites