Paradox 1 Parašė Gegužės 25, 2018 Nusipirkau Admina Gegužes 7 diena 45 dienas, šiandien ateinu į servą , admin nebėra, gali ppaiškint už ka admin nuiminėji, pirežtai boostui, poto man. Laukiu atsakymo 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Gegužės 25, 2018 Tikriausiai dėl to, jog nusižengi taisyklėm būdamas administratoriumi? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 25, 2018 Turiu screenshotų kaip įžeidinėji kitus serveryje Labai pasikėlęs esi. Ir admin'ą nuimė neveltui. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 25, 2018 1. Nieko aš nenuimiau 2. Jei tai tiesa, ką kiti sako apie tave, dar vienas nepagrįstas kaltinimas ar cyptelejimas, gausi bandė, atsibodai jau man. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Paradox 1 Parašė Gegužės 25, 2018 1 valandą prieš , Bullzai said: 1. Nieko aš nenuimiau 2. Jei tai tiesa, ką kiti sako apie tave, dar vienas nepagrįstas kaltinimas ar cyptelejimas, gausi bandė, atsibodai jau man. Admino nebeturiu dar turejau turet 7 dienas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Gegužės 26, 2018 neverta jam ta admina grazint is kart sakau 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites