Jump to content
Klacorius

Pidarastas adminas Toxic Kovalski

Recommended Posts

Sveiki, noriu pranešti apie dalbajobą adminą kuriam niekas nerūpi, viskas prasidėjo nuo to, kad atėjau į FUN serverį su panašiu į jo nicku, tada pradėjo bazarint, kad aš apsimetinėju adminu, aš dėlto susierzinau, pats nusipirkau adminą, dabar jis stumia, kad mane užbanins irimage.png.edc0b3696c6a0f8cb968e0bd35bcfcaa.png jam px ant admino. Žmogus yra nenormalus.image.thumb.png.e239d19fd4e8a84f8f5149306438bb70.pngimage.thumb.png.5b75ea363fdd85258a2c7c4b77c22597.png

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Man visiškai niekas nerūpi. Vakar bandžiau draugiškai su tavim susitart, kad pasikeistum nick. Šiandien jau kitaip buvo 😉 Šaunuolis, bent projektą parėmei.

Redaguota ♛ Kovalski ♛

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Asmens paskyra 8 metu senumo ir per 8 metus PIRMA kart panaudojo nicka Kowalskis SIU METU SIUO MENESIO 7 DIENA.
Pirma karta prisijunge sis asmuo I vimo Siais metais Si menesi 4 diena, to metu nebuvai su nicku kovalskis.

Ka tai reiskia? Kad totalus kopijavimas nicko ir apsimetinejimas administracija. Kad atsiradus konfliktui nusiperki privilegijas, nebedaro taves nekaltu ar kazkokiu teisiu.

Dabar del bausmes kad taves negali baust kitas adminas, tai ieina paprastiems, pirktiniams variantams. Kovalskis kaip ir UnityKingas, Wolfas, kawabirdas yra musu paskirti ir atrinkti Spec adminai su Pagalbos tagu, jie nera paprasti pirktiniai ir jie turi savas taisykles ir tvarka kaip ir priziuretojai.

Trumpai tariant jei tavo nickas butu senas, ilgai naudotas, kadangi visgi kovalskis is madagascaro ar to pingvinu filmuku zinomas ir ne karta matytas username, butume praleide pro akis ir nubaude kovalski, siuo atveju totaliai rippini off jo nicka isvydes ji serve ir galvoji kad issisuksi. Cia mano opinion.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Na, aš  pirmą kartą žaidžiau serveryje  ir pirmą kartą mačiau jo nicką, tai nežinau kodėl turiu pasikeist nicką, jei aš jį pats sugalvojau užsidėt, o ne pamačiau ir o, pagnali

  • Lovin' it 1
  • Patinka 1

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Turi pasikeist todel nes zaidejai tave maiso su kitu privilegijas turinciu asmeniu. NET jei tu ir sugalvojai, tai padariai DABAR jau vimo servo karieroje savo.

Zaidejai po to kreipsis i tave ir galvos kad esi tikrasis kovalskis, mum to nereikia. Jeigu tau asmuo GRAZIAI tai parase o ne prase tave baust iskarto ka galejau daryt, kam tu issipisineji? Dar ji pydaru drysti vadint su tokiom temom? Pasigydik. Po bausmes pasibaigimo jei nebus kitas nickas, bausme trigubes kiekviena karta.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Jeigu dabar atsiras kitas zmogus serve DaTroller (mano nickas) ir teiks kad jis pats sugalvojo ir nieko bendro su manim neturi, turiu jam leist ramiai kimarint kai zaidejam jam rasys del banu, del privilegiju pirkimo, del donationu projektui (kuriuos jis speju mielai priglaus).?

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Uzbanintas jis perm banu del to ka cia padare, uzbanino ji vienas is priziuretoju, teisybe ivygdyta, gyvenk ir zvenk

image.png.6b6166be457a0ddcdb78e92cc585a4d8.png

Redaguota Alexa

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...