ArnuSka 0 Parašė Birželio 10, 2017 Sveiki, vieną vakarą sugalvojau nupirkti draugui vipą, tačiau jis jo negavo, ip adresas buvo suvestas taisiklingai, prašyčiau padėti. Draugo nickname'as žaidime BurbuliukaS Vipą sakė ArnuSka. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 11, 2017 Kokiu būdu pirkai? Jei sms žinute, paskutinius skaičius numerio parašyk tuomet. Jei kitu, IP paskutinius skaičius. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Reactive 0 Parašė Birželio 11, 2017 5 valandas prieš , Bullzai said: Kokiu būdu pirkai? Jei sms žinute, paskutinius skaičius numerio parašyk tuomet. Jei kitu, IP paskutinius skaičius. nieko nesupratau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Reactive 0 Parašė Birželio 11, 2017 5 valandas prieš , Bullzai said: Kokiu būdu pirkai? Jei sms žinute, paskutinius skaičius numerio parašyk tuomet. Jei kitu, IP paskutinius skaičius. mano numerio paskutiniai skaiciai:7206 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 11, 2017 6 minutes prieš, Reactive said: mano numerio paskutiniai skaiciai:7206 Tai tu išsiuntei sms žinutę su tokiu tekstu VimoVipGoA 113854566 Čia nei IP, nei SteamID. Parašyk man į PM savo SteamID arba IP, pataisysiu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest Parašė Birželio 11, 2017 22 minutes prieš, Bullzai said: Tai tu išsiuntei sms žinutę su tokiu tekstu VimoVipGoA 113854566 Čia nei IP, nei SteamID. Parašyk man į PM savo SteamID arba IP, pataisysiu. kaip suzinoti steamID? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Reactive123 0 Parašė Birželio 11, 2017 (redaguota) o kaip suzinoti savo steamID Redaguota Birželio 11, 2017 Reactive123 nukopinau netycia Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 11, 2017 Pasistenk tiek daug ne spaminti, o visus klausimus ar teiginius į vieną žinutę parašyti. Sužinoti gali pririšęs Steam Profilį prie savo Vimo.lt paskyros. Arba prisijungęs į mūsų serverius consolėje parašyti status ir ties savo vardu matysi jį. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Reactive123 0 Parašė Birželio 11, 2017 kai parasau serveryja stats man nerodo Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Reactive123 0 Parašė Birželio 11, 2017 STEAM_0:1:113854566 sitas? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 11, 2017 Status tau reikia rašyti, o ne stats. Uždėsiu ir pasižiūrėk už geros valandos, ar jau atsirado privilegijos. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 23, 2017 Tema rakinama, nebeaktyvi diskusijoms. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites