Jump to content
virsila

'Wallhack' nesusipratimas.

Recommended Posts

• Jūsų Nick ir jūsų nuorada Steam profilio.
virsila - https://steamcommunity.com/profiles/76561199070273693/
• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?
- Spalio 26-tą dieną - 03:10:24 valandą. Serveris - V-Pub Public bar with fun maps.
• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?
- Alexa.
• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?
- Serveryje buvome dviese su draugu. Šaudemės, iki kol atėjo žaidėjas, kuris pradėjo verkti, kad aš esu cheateris. Po kelių minučių ateina į serverį Alexa, nes pamatė pranešimą Vimo.lt discord'e, kad galimai pub'e yra wh ir reikia užbaninti. Alexa paspectatinusi nusprendė, kad esu wh, nors gyvenime nesu naudojęs tokio dalyko. Kad account'as turi mažiau valandų, tai reiškia, kad jis cheateris, taip ? Vimo.lt serveryje esu apie 3-4 metus,jei įdomu, tai kitas accoun'tas buvo nulaužtas rusų, tad jo nebeturiu. Niekada to nedaryčiau vimo serveryje, nes ten žaidžiu kiekvieną dieną. Alexa sakė, kad prižiūrėtojai žės demo, tad norėčiau, kad kuo greičiau jį peržiūrėtumėte ir nuspręstumėte ką daryti, aš savo žodį jau pasakiau.

- ĮRODYMAI - Neturiu, banned by Alexa.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Matai ponas virsila, mazas kiekis h simbolizuoja du dalykus, arba tai pro, kuris kaip bymas turetu eit i lygas ir atstovaut lietuva cempionatose ARBA zmogus kuris turi kitu paskyru su vacais ar kitais banais. Tu deja esi tas antras variantas 😉

https://steamcommunity.com/profiles/76561199014645533

Jeigu tai ne csgo banas, kai pateiksi proof, galesim labiau isiziuret

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Taip, tai mano acc, kuris turi CS:GO vac ban'ą, tada neturėjau prime ir į CS:GO žiūrėjau nerimtai, dabar upgrade'inu savo steam profilį, metuosi į žaidimą skinus, kam man tai daryti, jeigu jūsų manymu gausiu vistiek vac-ban'ą ir viską prarasiu ?

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Tai buvo sarkastiskas palyginimas. Tikrai nelaikau taves bymu ar jo lygmenyje.

Banas nera senas, butu bent puse metu jam, dar galeciau pritart kad galbut pasikeitei ir esi nusipelnes antro sanso. Rastelk po nauju metu, kaip tik tavo banui jau bus puse metu praeja ir jeigu dabartine tavo paskyra netures jokiu game ar vac ban, galesim drasiai suveikt free unbana. Dabar free unban duot negaliu nes privalai atsakyt uz savo naivuma anksčiau kur gadinai zaidejams malonuma su cheatais. Sekmes

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Sveiki.

1. Kaip jau vakar parodziau, dar karta pasikartosiu: joks zaidejas manes neitakojo baninti taves. Sitoje foto parodyta kad as itariau tave wh 3:04

MXng4aD.png

 o zaidejas pasiskunde i vimo db 3:10 va irodymas 

eoFAkfx.png 

 

2. Gavai bana ne del acc valandu, bet pries banindama paziurejau tavo valandas ir is vis statistika, tas yra tiesa, taciau galutinis sprendimas buvo ne del to.

3.  Man nepatiko tavo taikiklio laikymas, jis nebuvo ne tik, kad galvos lygije, bet is vis prie koju, cs nera taip, kad saudyt moki laikydamas cross didziaja laiko dali kai nera priesu tokiose pozicijose. O kaip jau matome tu tikrai pasaudyt mokejai.

4. Game sense tai is vis nerealus, zinau, kad man sakei per pm , kad ten viskas matosi, arba dar sakei ( ir tavo drauges normis reke ), kad per dc viska tau sakydavo kur kas yra. Bet kalbu apie momentus kuriuos pati maciau pries ta pati normi. Kas peakina kampa ziuredamas visai i kita puse, kur priesams nebudinga buti ir sedeti ( ta zaidima daugiau neziurejai ten apart to karto , nes buevo daugiau priesu ). Kitas dalykas: zinai kada pushint, kada stovet. Raktinis momentas buvo ir adminams nesunku paziuret bus. Apie 3:09 kada tas pats zaidejas ir i dc skundesi, jis buvo afk, as nusoviau tavo drauga ir pushinau mapa is kaires puses, tu is desines, as pirma pribegau ir maciau afk zaideja JO NEZUDZIAU ZIUREJAU I TAVE. Tu pushini ir norejai jau is uz kampo lyst kai staiga zaidejas pajudino pele NE PAJUDEJO, o tiesiog atejo prie kompo, tai buvo momen tine sekunde. Tu is kart sustojai ir galu gale atrodo per deze ji nuzudei.

5. Nepatiko, kad nemoki saudyt is ak ir m4, zaidei dauguma atveju su awp ir gal but nebuvo man asmensikai matomu prefire, taciau diomu butu paziuret visa demo, ka manau ir poadedejas cia tau bande aiskinti.

 

Yra daugiau momentu, bet cia mano zodis pries tavo zodi, kaip jau sakiau reiktu spresti pagal demo, manau argumentavau bana pakankamai.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...