Jump to content

virsila

Narys
  • Turinio skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie virsila

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sveiki, nežinau ar čia rašyti, ar ne čia, bet rašau norėdamas gauti unban'ą, kurį gavau Spalio 26 dieną nuo Alexa. Nenoriu suklysti, bet tikriausiai administratorius Deivis man rašė, kad unban'ą galėsiu gauti tik tuo atvėju, kai praeis naujieji metai. Dar jie nepraėjo, jūsų manymu turėjau gauti vac ban'ą, jei būčiau cheat'inęs public serveryje. Norėčiau paprašyti unban'o ir atrašyti Deivio, kad tai padarytų, nes pats taip pažadėjo. Kilo diskusija, kad esu cheateris ir gausiu vac ban'ą, jo negavau. Įmetu fotkes kas vyko prieš 2mėn ir savo steam profilį. https://steamcommunity.com/profiles/76561199070273693/
  2. Supratau, po naujų metų lauk žinutės toje pačioje paskyroje 😉
  3. Bėje, ačiū, kad sulyginote mane su Bymu, tai didelis pagyrimas:)
  4. Taip, tai mano acc, kuris turi CS:GO vac ban'ą, tada neturėjau prime ir į CS:GO žiūrėjau nerimtai, dabar upgrade'inu savo steam profilį, metuosi į žaidimą skinus, kam man tai daryti, jeigu jūsų manymu gausiu vistiek vac-ban'ą ir viską prarasiu ?
  5. • Jūsų Nick ir jūsų nuorada Steam profilio.- virsila - https://steamcommunity.com/profiles/76561199070273693/ • Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? - Spalio 26-tą dieną - 03:10:24 valandą. Serveris - V-Pub Public bar with fun maps. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? - Alexa. • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? - Serveryje buvome dviese su draugu. Šaudemės, iki kol atėjo žaidėjas, kuris pradėjo verkti, kad aš esu cheateris. Po kelių minučių ateina į serverį Alexa, nes pamatė pranešimą Vimo.lt discord'e, kad galimai pub'e yra wh ir reikia užbaninti. Alexa paspectatinusi nusprendė, kad esu wh, nors gyvenime nesu naudojęs tokio dalyko. Kad account'as turi mažiau valandų, tai reiškia, kad jis cheateris, taip ? Vimo.lt serveryje esu apie 3-4 metus,jei įdomu, tai kitas accoun'tas buvo nulaužtas rusų, tad jo nebeturiu. Niekada to nedaryčiau vimo serveryje, nes ten žaidžiu kiekvieną dieną. Alexa sakė, kad prižiūrėtojai žės demo, tad norėčiau, kad kuo greičiau jį peržiūrėtumėte ir nuspręstumėte ką daryti, aš savo žodį jau pasakiau.- ĮRODYMAI - Neturiu, banned by Alexa.
×
×
  • Create New...