javascript 0 Parašė Birželio 9, 2017 Keleta serveriu teko zaist kur galima pasirinkt ant ginklu skinus kuriuos nori, gloves/knife. Toks variantas irgi demesio vertas manau nes pritraukia naujus zaidejus kurie nori pajust malonuma turet tam tikrus skinus. Nuomones? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Birželio 9, 2017 Bet nemanai, kad turimi žaidėjų skinai nuvertėja? Aš asmeniškai prieš tai. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
javascript 0 Parašė Birželio 9, 2017 Manau galima butu padaryt kad rasytu ar tai tavo skin ar free skin. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 9, 2017 Aš asmeniškai ir už ir prieš. Yra daug pliusų, bet ir daug minusų. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
javascript 0 Parašė Birželio 9, 2017 Galima butu pabandymui padaryt trumpam laikui ir rezultatas manau gerai matysis. Mano manymu pritrauks tikrai daug zmoniu i serverius Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Birželio 10, 2017 Nežinau, manęs ne per vieną galą nekabina. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 10, 2017 Prieš, tie kurie ateina pavaidint su skinais, neateis į vimo pavaidint 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 23, 2017 Tema rakinama, nebeaktyvi diskusijoms. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites