Ančiukas 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Nusipirkau už 3eurus sms žinute 20k kebabu ir niekas neparejo pralaukiau visus raundus nežinau jeigu jum eina pažiurekit logus ar kaška tikrai siunčiau žinute visa kitą prašau duoti man 20k kebabu nes aš ju negavau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Turėjai gauti pasikeitus mepui Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Nebent ne ta steam savo suvedei Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ančiukas 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Suvedziau viską ančiukas bet niekas nzn neduoda palaikoma roundus vistiek nieko nzn reikalauju atiduoti kebabus ar pinigus Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
--->>>[S]aVa[S]<<<--- 35 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 (redaguota) 22 minutes prieš, Ančiukas said: Nusipirkau už 3eurus sms žinute 20k kebabu ir niekas neparejo pralaukiau visus raundus nežinau jeigu jum eina pažiurekit logus ar kaška tikrai siunčiau žinute visa kitą prašau duoti man 20k kebabu nes aš ju negavau gali parodyti sms žinute kaip pirkai kebabus? imesk ss čia Redaguota Rugpjūčio 30, 2020 --->>>[S]aVa[S]<<<--- Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ančiukas 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 29 minutes prieš, --->>>aVa<<<--- said: gali parodyti sms žinute kaip pirkai kebabus? imesk ss čia Nu paziurek Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
pewpew 15 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Tu turejai steam id parasyti o ne steam varda Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ančiukas 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Dabar, pewpew said: Tu turejai steam id parasyti o ne steam varda KRC tada blyn blogai tada tegul visvien duoda man 20k kebabų nes pinigus tai sumokejau jiems Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
pewpew 15 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Tai turetu duoti pl biski tiesiog Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Anciukas rasyk i dc troliui arba leftui atba kingui arba bullzai tau tures atrasyti discord grube duosiu ten jei ka rasi tuos zmones https://discord.gg/3D4h9v3 sitas link i VIMO.LT discorda Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ančiukas 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 33 minutes prieš, pewpew said: 27 minutes prieš, ◇𝕵𝖊ffKiller◇ said: Anciukas rasyk i dc troliui arba leftui atba kingui arba bullzai tau tures atrasyti discord grube duosiu ten jei ka rasi tuos zmones https://discord.gg/3D4h9v3 sitas link i VIMO.LT discorda Aišku susirasiu jei kas jei ne tai parasysiu tau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 Okey sekmės tada ir gero žaidimo Vimo.lt projekte Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ančiukas 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 7 minutes prieš, ◇𝕵𝖊ffKiller◇ said: Okey sekmės tada ir gero žaidimo Vimo.lt projekte Ir dar jei gali numestu jų discord Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
pewpew 15 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 @Ančiukas Bullzai#0652 , Leftas#6681 , Kingspaw#1849 , DaTroller#3103 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ančiukas 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 9 minutes prieš, pewpew said: @Ančiukas Bullzai#0652 , Leftas#6681 , Kingspaw#1849 , DaTroller#3103 Dekui Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 30, 2020 viskas sutvarkyta, tema rakinu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites