el chapo 5 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 Serveris : Deagle only Laikas 18:30-+ Nick : G U C C I Adminas : ,,Storas" Map : aim_redline Žaidžiau Deagle serveryje ir atėjo adminas ,,STORAS" pažiūrėjęs kaip žaidžiu davė BAN'Ą (perm.) už aimbot'ą. Aimboto neturiu. Prieš tai žaidžiau kitame map'e (aim_office) turėjau 64killus 84hs% niekas nieko nesakė ir nekvietė adminų + žaidime buvo spec. Adminas jis taip pat nieko nesakė. Norėčiau kad peržiūrėtumėt DEMO ir atbanintumėt mane. Beto ,,Vimo.lt" serveryje buvau gavęs tris banus , bet vistiek buvau atbanintas. Nes ne cheatinau. Ačiū. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 Kam antrą temą kuri, kai viskas praeitoje buvo išsakyta? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
el chapo 5 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 Tam kad bano nieks nuima + neteisingai ji uzdejo 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 (redaguota) Kiek galiu kartoti, nelaikyk musu kvailiais, VAC už gryfinima??? gal kažko parukei, kad sukurei nauja tema nieko nekeičia, banas pelnytas, plius accounto, situacijos melavimas nelaikyk musu debilais Redaguota Rugpjūčio 8, 2020 ◇𝕵𝖊ffKiller◇ 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
el chapo 5 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 Sumelavau kad griefinau banas del kitu priezasciu bet kad turiu ban tai nieko nereiskia + jei ir cheatinu nereiskia kad naudoju ir serveryje :() 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 Chytas yra chytas nemoki žaisti pasiduodi sukurtai programai kad pasigirtum draugam žėk kaip ištobulėjau 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 Ir plius VAC prieš 27 dienas aš neturiu ką pasakyti demo žėjau išaiškinau bet matau tavo maža galvelė neišveža 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
el chapo 5 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 XD zinau kaip ziuri tu tuos demo kazkada irgi buvau gaves bana serveryje tu sakei kad cheatinu o kiti adminai viska mate kitaip ir nuime bana 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 Aš baigiu vsio nes matau nesupranti 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kNgA_ 52 Parašė Rugpjūčio 8, 2020 (redaguota) Prieš 1 Valandą, el chapo said: Sumelavau kad griefinau banas del kitu priezasciu bet kad turiu ban tai nieko nereiskia + jei ir cheatinu nereiskia kad naudoju ir serveryje Sakai neteisingas banas mūsų serveriuose? Turi baną iš pačio cs go ir sakai jog jei čytintum tai pas mus tikrai nečeatintum. Manai, kad gadindamas kitiem žaidima negausi ban?? Tai tiesiog įrodo koks menkas pas tave yra protelis ir koks šiukšlė esi. Redaguota Rugpjūčio 8, 2020 kNgA_ 4 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites