360 Noscope 0 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 (redaguota) Ponas jeffkilleris (specadminas) sake man pateik maina pateikiau paskui sako ijunk valandas sakiau kad negaliu nes ne i ta emaila notificationai ateina o i draugo ir uzbanino uz "wallhacka" stai mano mainas https://steamcommunity.com/id/skripefans/ cia yra 2k hours Redaguota Rugpjūčio 7, 2020 360 Noscope Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 (redaguota) Ačiū kada atsiuntei taip tu atsiuntei BET valandu buvai neisijunges prasiau kad isijungtum laukiau apie 20 minuciu neisijungiai Redaguota Rugpjūčio 7, 2020 ◇𝕵𝖊ffKiller◇ Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 BET IR VEL tu ju neisijunges kaip isijungsi valandas tada kalbesime nes mes nematome Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 Kad tu pasakai turi 2k valandas as nematau tai vsio Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
360 Noscope 0 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 pamegink paklaust datrollerio ar jis mato mano maino valandas nes as ji drauguose turiu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
360 Noscope 0 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 ir daug adminu/priziuretoju gali patvirtint kad necheatinu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 Jo valandos. Zmogaus nepazystu kad ir turiu drauguose tai atsakyt negaliu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
360 Noscope 0 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 mano senas nickas ant sito accounto buvo 360 Noscope Bet As visus nickus istryniau ir uzsidejau flick lvl 10 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 Jis necheatina, serve žaidžia virš 2metu. 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 Nu tada jei turi tada ok troli atbanink ji Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
◇𝕵𝖊ffKiller◇ 72 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 Nes nemačiau negalėjau žinoti o kad to išvengti žaisk su mainu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Hitman 100 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 (redaguota) delete Redaguota Rugpjūčio 7, 2020 Hitman Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
360 Noscope 0 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 o siandien bus unbanas ar kada nes as noreciau siandien palost serve Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugpjūčio 7, 2020 atbaninta 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites