Jump to content
Ovidijus

Unmute

Recommended Posts

Laba,yra cia padoriu adminu,kurie galetu unmutint in game ir chate? Nes kazkoks biciulius Boga,nusipirkes vipa is mantingos algos ateina ir labai sustra vaidina. 😄 O kai biciuliui atsikerti daro sudinus dalykus ir mutina uz toki dalyka kaip rasizmas. 😄 Comon.

  • Kek 3

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Laba diena ponas xD tavo vadinamas vip Boga nera vip xD ir vipai to negali daryti jei jau gavai muta reiškias nusipelnei ir labai nemandagus esi matant iš teksto nemanau kad gausi unmute už tokia burna 😄

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Sveikas, pries uzrakinant tema atrasysiu bent. Netoleruojame Toxic asmenybiu, rasizmo ar kitu niekinimu, zeminimu. Bausme (gag) sutrumpinau is permament i 2 savaiciu, tai tik tiek ir tegaliu padeti.

Bausmes atkentek ir kazko is to pasimokyk. Jeigu pastebi kokiu pazeidimu is Adminu/Specu/Priziuretoju, nepulk konfliktuoti, "atsisaudyti" ar stumt, zemint. Tesiog isimink laika, serva ir mapa ir pranesk tai mums Discorde kur aktyvus priziuretojai ir vyresnieji priziuretojai kaip Kingspaw, Bullzai ar Leftas (Its okay to be gay pasivadines).
https://discord.gg/DNKm8VZ

 

Jei turi tolimesniu klausimu, i discorda parasyk kur pataginau auksciau. Sekmes

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Guest
Ši tema yra užrakinta.

×
×
  • Create New...