kietuolis456 0 Parašė Liepos 1, 2020 Taigi buvau užbanintas už multiple acc ant kurių esu gavęs vac baną. Anksčiau cheatindavau ,bet pasitaisiau ir jau 2 mėnesius žaidžiu sąžiningai. Aišku ,kad cheatindavau ne serveryje ,o matchmakinge, deathmatche ir t.t. . Ant kai kurių vacintų accountų buvau nusipirkęs privilegijas. Taigi norėčiau kažkaip išsipirkti unbaną. Mano steam linkas- https://steamcommunity.com/id/GuyHuy/ . Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Liepos 1, 2020 Norint issipirkt unban rasyk @Bullzai. Extra atveju jei neitu susisiekt gali rastelti man. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kietuolis456 0 Parašė Liepos 2, 2020 Aš jam rašiau jau, jis man sakė rašyt į forumą. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Wolf 36 Parašė Liepos 2, 2020 49 minutes ago, nUkE_ said: 40 euru bullzai ir tu laisvas Per daug tu cia pasiulei 😄 tikrai tiek nebus 15e max 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Liepos 3, 2020 On 7/2/2020 at 9:30 AM, kietuolis456 said: Aš jam rašiau jau, jis man sakė rašyt į forumą. Parašyk dar kartą. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites