ExtraKing❤✞ 1 Parašė Birželio 2, 2020 pacas už nieka bana išove kaip nrml su awp losiu saka wh naudoju kaip buna virs 20+ zmoniu pilna visuose kampuose ju. krč demo pazekit 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Birželio 2, 2020 Iš tirščių niekas neišburs demo nieko nežinant, užpildyk kaip pridera. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BoY 2 Parašė Gruodžio 17, 2020 (redaguota) Sveiki delko mane baninot ant deagl servo jei as neturiu jokiu hack ?? Tipo kat turiu wh nors neturiu Redaguota Gruodžio 17, 2020 BoY Rampage.lt 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 17, 2020 49 minutes prieš, BoY Rampage.lt said: Sveiki delko mane baninot ant deagl servo jei as neturiu jokiu hack ?? Tipo kat turiu wh nors neturiu 1. Daunas nicka pasiziurek. 2. Tema normalei uzpildik. Kas jum darosi, rasinejate nesamones ir tikites kas is 10000 banu atspesime kas per vieni esate. Naudojate Tomo numesta tema ir pagal jos sablona, arba joje uzpildote. 4 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pukuotas Pagurklis CSGOatse.com 1 Parašė Gruodžio 20, 2020 On 12/17/2020 at 2:34 PM, Deivius1 said: 1. Daunas nicka pasiziurek. 2. Tema normalei uzpildik. Kas jum darosi, rasinejate nesamones ir tikites kas is 10000 banu atspesime kas per vieni esate. Naudojate Tomo numesta tema ir pagal jos sablona, arba joje uzpildote. 1. VIsu PrimA kas ant kito sako tas ant saves pasisako 22. Tu man ismok ka reik tem pildyt ()mulkiua) KASM AN DAROSI KAST AU DAROSI rasineiji nesamones ir tikies kad is 10000000 temu atspesiu kas tui esi 5 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites