シℂ𝕣𝕒𝕫𝕪𝔹𝕠y 0 Parašė Gegužės 15, 2020 Kas zino ar gali uzblockint ar uzbanint neuzka? Nes mano draugeli danis_garlic uzblokino/uzbanino. Neparasyta net uz ka ir ant kiek. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Gegužės 15, 2020 http://vimo.lt/bans/ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
シℂ𝕣𝕒𝕫𝕪𝔹𝕠y 0 Parašė Gegužės 15, 2020 O uz ka? Vat cia klausymas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Gegužės 15, 2020 Su užblockavimu / Ban'u būna reasonas ir laikas. Jeigu reasono nėra užpildyk pagal šabloną Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 15, 2020 Prieš 1 Valandą, シℂ𝕣𝕒𝕫𝕪𝔹𝕠y said: Kas zino ar gali uzblockint ar uzbanint neuzka? Nes mano draugeli danis_garlic uzblokino/uzbanino. Neparasyta net uz ka ir ant kiek. Pirmiausia reikia tema uzpilditi pagal sablona. O atsakant i tavo klausima, tavo draugelis naudoja bhop scripta kas nera pas mus leidziama. Banas savaitei laiko. Expires on 2020-05-22 13:06:02 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Moi'zy 78 Parašė Gegužės 16, 2020 Danis_garlic demo žiūrėjau aš, jame matosi, kaip jis naudoja bhop script, žmogus dar net nemoka naudot d ir a raidės bhop'inant, o tiesiai varo be klaidų, jo movement dar labai "naujokiškas" t.y jis kaip begginer bot tupi kampuose ir t.t., bei jo steam acc naujas. Ir kodėl ne jis pildo anketą? 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites