White Bonez 0 Parašė Birželio 5, 2017 taigi atejau i serveri pradejau zaisti as nuzudziau 6dogs tas mane gejum pavadino sakau jam uzsimutint save tas man .i. *psst* sakiau kad parasysiu papeikima Proof: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=940510663 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 5, 2017 Administratorius 6dogs gauna SpecAdmin statuso įspėjimą už piktnaudžiavimą savo privilegijomis, ačiū! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest 6dogs Parašė Birželio 6, 2017 Hmm.. uz ka tas ispejimas? Jis man parase: Uzsimutink save, o as parasiau .i. vau koks jau piknaudziavimas privilegijomis... Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
WolfPack 21 Parašė Birželio 7, 2017 Nemanau, kad į tokias smulkmenas reikėtų taip smarkiai atsižvelgti, visi karts nuo karto pasisvaidome žodžiais, ir nematau kur būtų piktnaudžiavimas savo pareigomis. Admin komandos nebuvo panaudotos, grąsinimų irgi nematyti. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 7, 2017 Jis sau neužsidėjo mutes - pff, nieko tokio. Tačiau jis tuo pačiu ir įžeidinėja. Nesvarbu ar už piktnaudžiavimą ar už keiksmus ir įžeidinėjimus, įspėjimas vistiek priklausok. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 7, 2017 Deja šiuo atveju turiu pritarti Wolf. Įvyko eilinis apsižodžiavimas. Jisai privilegijų savo nepanaudojo prieš jį. O įspėti galima, jeigu toks elgesys dar kartosis, tai bus apramintas drastiškesnėmis priemonėmis, negu žodžiai, kadangi SpecAdminai visgi neturėtų taip elgtis. Kai susimoki abonentinį mokestį už sporto salę, tu gi neini ten tiesiog pastovėt ir 'papizdavot' kitų žmonių. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 15, 2017 Tema nebeaktyvi diskusijomis. Tema rakinama 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites