Cruzonke 0 Parašė Gegužės 9, 2020 Jusu Nick bei nuorada į steam profili - Cruzonke https://steamcommunity.com/id/Cruzonke/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? VIMO.LT »|Classic|« Surf Combat !ws !glovesKuris admin nubaude (jeigu žinote) - NežinauKokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Tikrai nežinau buvau išvikes ir daviau savo pusbroliui paskyra ką ir kur jis žaidė aš nežinau kompiuterija jokiu hacku neaptikau tikrai nežinau už ka galėjo jis gauti ban 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Gegužės 9, 2020 Pusbrolis neturi atleidimo nuo atsakomybes taip pat ir tu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cruzonke 0 Parašė Gegužės 9, 2020 Tai dabar gaunas aš kaltas? :DDD Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Gegužės 9, 2020 (redaguota) Tu davei jam savo paskyra, tavo paskyra, tavo atsakomybe. Redaguota Gegužės 9, 2020 S.k.S 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 9, 2020 Kaip minejo S.K.S uz savo paskyra atsakai TU ir tiktais TU vienas. Iskur mum zinot kas pas tave zaidzia? Jeigu tavo paskyra cheatino pas mus, mes ja ir uzblokavome. Mes nezinome kada antros kartos pusbrolis naujas atsiras arba teta kuri irgi uzsinores pacheatint su tavo paskyra, tad ir kad butume apsisaugoja, uzblokuojame tave. Simple as that. Rasyk @Bullzai ir bandyk tartis del unban kainos Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites