╰︎∑︎AP3L 48 Parašė Birželio 1, 2020 (redaguota) Seniuk baik, pas savininkas paraše kad nieko neišeis. Susitaikyk, nebebandyk, vistiek neatbanins..Ir galėjai tuos tris postus į vieną surašyt nespamines.. Redaguota Birželio 1, 2020 ╰︎∑︎AP3L 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Apapkinsas 1 Parašė Birželio 1, 2020 Tai ką man veikt tada reiks per freetime.. -_- Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
╰︎∑︎AP3L 48 Parašė Birželio 1, 2020 Just now, Apapkinsas said: Tai ką man veikt tada reiks per freetime.. -_- Bruh... Išeik į lauką, susirask merginą, pradėk gyvent... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 1, 2020 6 minutes ago, Apapkinsas said: Nieko negrasinau šitam projekte Aš dar pats mačiau kaip discorde grasini, klausinėji dar tokių klausimų kaip "ar gera apsauga ddos čia pas jus?", Kai buvo pasakyta tau, jog Unban negausi ir tavo pirma žinute su tokiu klausimu buvo 😄 , ko tikiesi, mielas bičiuli? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Apapkinsas 1 Parašė Birželio 1, 2020 Kada nesuprantu apie ką šnekat.. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 1, 2020 1 minute ago, Apapkinsas said: Kada nesuprantu apie ką šnekat.. Nelabai ir reikia mums tuomet nesupratingu žmonių serveryje. Smagios vasaros. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Apapkinsas 1 Parašė Birželio 1, 2020 Buvau manatrodo prieš metus gali būti rašes pranešiau prižiūrėtojui kad ddos protection ydėtu.. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites