FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Svieki aš ant jūsų servero gavau perma bana nes reklamavau kita servery nes buvau pamiršias kad negalima reklamuot serverių kituose serveruosia ir gal galima gaut unba 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Gegužės 3, 2020 Nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Aš žinojau tik kad pamiršau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 |:| 先生 |:| Plus tu ne admin taip kad taves nieks neklausė Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 (redaguota) sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Redaguota Gegužės 3, 2020 FakeTap Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Tai galiu ta unban gaut ar ne Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Ba vimo servai buvo vieni iš mėgstamiausiu servų o db turiu žaist tuose russių servuosia arba kitų Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Please UnBan Please UnBan Please UnBan Please UnBan Please UnBan Please UnBan Please UnBan Please UnBan Please UnBan Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Gegužės 3, 2020 Nespamink forumo, reklamavai gavai baną, normaliai žmogus pasakė, bet tau admin nuomonė nesvarbi. Pagarbos neturi, reklamuoji ir dar spamini, nežinau ar norėčiau su tokiais žmonėmis kaip tu žaisti, bet belieką aukštesnio kalibro žmogaus atsakymo kantriai laukti. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FakeTap 0 Parašė Gegužės 3, 2020 (redaguota) Lauk sako. Čia didelis šantsas kad adminai net nepažiurės Redaguota Gegužės 3, 2020 FakeTap Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 3, 2020 Spamint tema vaikas pats pirmas o pagal sablona uzpildit tema tai net nesistengia. Saunuolis, ka galiu pasakyti. Patikrinau sourcebans, zaidejo su nick "FakeTap" nera tarp isbanintu, reiskia neturim tau kaip padet kadangi daugiau jokios info nepateikiai. Tema rakinu, sekmes 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites