Sensejus 0 Parašė Gegužės 2, 2020 Jusu Nick bei nuorada į steam profili - Sensėjus ( su kitu raštu) https://steamcommunity.com/profiles/76561198963698501/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - Ryte, VIMO.LT »|Deagle|« only 128T !ws !gloves, Vimo.LTKuris admin nubaude (jeigu žinote) - Nelabai prisimenu bet jis turetu tikrai zinoti;) zaide 2adminai vs 3zmogeliukusKokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Campinau, ir tada išlindo žmogus ir pataikiau hs jam, ir jis tada mane išvadino wh ir pareportino, ir tada adminas sumanė mane užbaninti ant visų serverių:). Ačiū už supratinguma, tad norėčiau, kad šitos bausmės nebūtų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
enzy 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Žmogus eina su shift'u tu atsistoji už kampo prieš tai žiūrėjęs į sieną, palauki kol jis išlys ir nušauni. Kelis kart vedžioji per sienas, šaudai tikrai labai neaiškiai. Demo turėtu viskas matytis. Aš tave kelis round'us žiūrėjau, tada nusprendžiau, kad tikrai turi wh dėl aimbot'o nežinau, bet vstk už wh užbanintas. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Seni,nichuja as su prime ne wall hackinsiu,be to jei per siena kelis kartus vedzioju nereiskia kad i zmones taikaus🤣tu tiesiog nenorejai pralaimet;) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 tai supratau kad unbano nebus, taip?:) ir dar ant visu servu.ZJBS Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 3, 2020 Tai kad konkreciai wh esi pagal mane. Ijunk csgo valandas ir palauksim dar keliu priziuretoju kad perziuretu demo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Ka padaryt?:D ant sito acc 500+ ir ant kito 300 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Gegužės 3, 2020 Aš kartu su dar keliais prižiurėtojais peržiurėjome demo ir padarėme išvadą, kad tavo reakcija neatitinka tavo žaidimo valandų ir ryškiai matėsi kaip vedžioji per sienas. Banas teisingas ir jis lieka. Čiau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Nu jei del valandu aima atsirenkat nuomuone tai keista:Dd galiu atsiust mm kad 80%bunu pirmas ir carrinu teama 😉 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Neuztenka 600 hours kad gerai saudyciau? Wtf,noriu atsakymo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Frozenas 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Ah, 100 200 300 valandų nėra skirtumo kiek jų, gal žmogus turi fps žaidimų patirties. Ar turi keletą acc, dėl pašaudymo jūs negalite nustatyti ar atitinką jo aimas pagal valandas, to nesuprasiu. Tad jeigu jau baninat turėkit būtent mažas vaizdo medžiagas kur jis pasimato kaip hackeris. Nes jūsų "Permetimas akį per demo" nieko nepasako. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Sutinku. As irgi noreciau pamatyti kur as ,,wall hackinau... o atejau pazaist nes gavau 7dienu cooldowna Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Noriu demo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Gegužės 3, 2020 Labutis! Tikrai taip, gausi atsakymą! Na norėčiau pradėti nuo to, jog 500+300=800h yra LABAI mažai. 1. Man užteko keletos epizodų, jog pamatyčiau WH. Prefire prieš išlendant priešininkui (ne vienas epizodas, kai priešas shiftina, na, o kas tau, tu palauki ir bam - headshot. Hmm, coinsidence? I don't think so). 2. Ypatingai patiko epizodas, kai nesėkmingoje kovoje galiausiai pasislepia tavo priešininkas už dežės, tuomet netyčia užsitaisant bando grįžti į kovos lauką, tačiau kažkur užkliūna. Na, o tu ir pasimauni ant kabliuko, deja, bet išauni (kitaip tariant - prefire'ini), į už dežės besislėpusįjį. 3. Na ir galiausiai vyšnelė ant tortuko, labai jau gera pas tave reakcija, hmm valandų tik 800, o reakcija tokia, jog jau gali registruotis į Major (csgo pro turnyras). Gaila pas mane tik 4000h ir tokios reakcijos neturiu, matyt, tu būsi tikras profesionalas. Epizodėlių buvo žymiai daugiau, bet manau ir tiek užtenka 🙂 Geros dienos ir gero žaidimo. (ne mūsų serveryje). 3 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Gegužės 3, 2020 Įmetu ir demo, kas norės pažiūrės auto-Deagle-050220-114451-aim_deagle7k.zip Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sensejus 0 Parašė Gegužės 3, 2020 Ok ryt pats paziuresiu.Ačiū uz nuomone jums.Sekmes darbuose Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites