Paprastovskaja 1 Parašė Balandžio 2, 2020 Zaidem jailbreak buvo daug zmoniu ir 3 ct Man (spec adminas) Wekizz sake eit i ct padet, nes betvarke buvo. Wekizz isejo ir atejo (admin) UzsimerkesSaudau Uzsimerkes dave perma mute ir sako kodel ct, o as atsakau man Wekizz liepe eiti, nes nera kam vesti. (admin) UzsimerkesSaudau sako man nesvarbu jb_legoland mape Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Balandžio 2, 2020 Sviestas - sviestuotas. Tik tiek suprast eina iš tavo rašliavų. Aiškiau paaiškintum, gal ir padėt eitų. 😉 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Balandžio 2, 2020 (redaguota) Kadangi jailbreak serveryje nebuvo pakankamai ct ir nebuvo kam vesti dienas, spec admin Wekizz liepė paprastovskaja eiti i ct, o vėliau Wekizz išėjo iš serverio. O kai atėjo admin UžsimerkesŠaudau į serverį ir pamatė, kad 15 metu neturintis žaidėjas veda dienas adminas užmutino perma žaidėja paprastovskaja ir nepatikėjo jo žodžiais kad jam liepė eiti i ct . paaiškinau kaip supratau pats Redaguota Balandžio 2, 2020 Pawel - monopolio pinigas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 2, 2020 Echo Kai demo žiūri - 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Balandžio 3, 2020 (redaguota) 14 valandas prieš , Bullzai said: Echo Kai demo žiūri - Bullzai, kai kažkokie pacukai serverius DDoS'ina Redaguota Balandžio 3, 2020 Echo 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites