DCRE 149 Parašė Kovo 18, 2020 @It's a wonderful life, sunshine pas jus temoj buvo parašyta, kad atšaukta Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Kovo 18, 2020 On 3/18/2020 at 4:37 PM, DCRE said: @It's a wonderful life, sunshine pas jus temoj buvo parašyta, kad atšaukta atleisk, bet nieko panasaus nematau 🙂 matau tik random zmogaus komentara "atsaukta del coronos" ir tiek, tad all good kolkas 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Kovo 18, 2020 @It's a wonderful life, sunshine nu aš nelabai žinau jūsų komanda, tai čia labiau mano klaida, bet tam žmogui, kuria čia labai nori varyt, tokios galimybės nėra, tai realiai jam atšaukta Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Kovo 18, 2020 5 minutes ago, DCRE said: @It's a wonderful life, sunshine nu aš nelabai žinau jūsų komanda, tai čia labiau mano klaida, bet tam žmogui, kuria čia labai nori varyt, tokios galimybės nėra, tai realiai jam atšaukta 😄 true true, tikekimes viskas bus gerai cia su tais virusais, svarbiausia saugotis visiem. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites