ECHO 164 Parašė Vasario 16, 2020 Sveiki, norėčiau išgirsti iš jūsų pasiūlymus, ką reikėtų padaryti/patobulinti. Kad jums žaidimas tik būtų kuo įdomesnis, nes mums yra smagiau, kai žaidėjai išreiškia nuomonę ir tada randame bendrą kompromisą, suteikdami sau ir žaidėjams pasitenkinimo naudą 😉 Taigi laukiu visų nuomonių, nebijokite išreikšti savo nuomonės. Ačiū! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Vasario 16, 2020 Trūksta tik draugų, prisijungi pamatai, kad nieko nėra on, pasėdi kelias minutes ir pats išeini. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Vasario 16, 2020 7 minutes prieš, Tomas said: Trūksta tik draugų, prisijungi pamatai, kad nieko nėra on, pasėdi kelias minutes ir pats išeini. Na ties šituo variantu reiktų mums visiems bendrai dirbti. Nes ir jūs kviečiatės - Kad būtų linksmiau žaist, ir mes kviečiam, kad jums būtų linksmiau 😉 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Hitman 100 Parašė Vasario 16, 2020 Na aš manau reikėtu faction.. Tas vanilla visiems yra iki gyvo kaulo atsibodes 😄 O dar geriau butu jog butu skyblockas su šhopais ir t.t 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Vasario 16, 2020 (redaguota) 1 valandą prieš , Hitman said: Na aš manau reikėtu faction.. Tas vanilla visiems yra iki gyvo kaulo atsibodes 😄 O dar geriau butu jog butu skyblockas su šhopais ir t.t Dėl skyblock aš irgi tą galvojau, bet ar jums patiks - Nežinau... Kiek norinčių būtų 😄 Shop'as jau yra tik dar skyblock'e reikėtų pastatyti tada. 🙂 Na jei noras yra Skyblock'ui, tikrai atsirastų ne vienas norintis - Duokit ženklą, ir aš jums tai išpildysiu 😄 (Surenkam 10 like ant šito post'o ir bus skyblock - Prižadu! Redaguota Vasario 16, 2020 Echo 3 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites