Kolonke 9 Parašė Vasario 6, 2020 Sveiki gavau bana nuo moizy , nezinau uz ka bet raso kad uz iskirinejima ir taisykliu nesilaikyma, beto be jokiu perspejimu... Manau turejo duot bana kad negaleciau i policinikus ieit o ne kad i serveri neieiciau. kazka pikto laiko jis ant manes, gal pavyda nezinau. 🙂 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kolonke 9 Parašė Vasario 6, 2020 + banas gautas ant visu serveriu. 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kolonke 9 Parašė Vasario 6, 2020 Tai kiek cia laiko as ta bana gavau dabar nebesuprantu ar valandai ar dviem ar triem 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Moi'zy 78 Parašė Vasario 6, 2020 Na joks čia "Free" Ban'as. Priežastis aiški, įspėjimų nedaviau nes tu tai darei specialiai nors ir žinojai, kad pažeidei taisykles... Žodžiu administracija pažiūrės demo ir viskuo įsitikins patys. 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kolonke 9 Parašė Vasario 6, 2020 Tai palauk ar ne ct ban turejei duot uz tai? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Toresitas 18 Parašė Vasario 6, 2020 jeigu naglai pazeidinejai taisykles, galima ir ne tik CT bana daryti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kolonke 9 Parašė Vasario 7, 2020 Tai tu man papasakok kaip gali pazeist taisykles "naglai" jei esi serveryje naujokas. Kuris pradejo tik zaist pries 4 savaites Jailbreak serveryje, pirma savaite kaip i policinikus esu dabar, tai taisykliu pilnai visu neatsimenu dar kolkas. Buciau nors sulaukes perspejimo kad gausiu bana del kazkokios priezasties buciau iskart pasitaises ir atsiprases uz savo padarytas klaidas bet deja nesulaukiau jokio persejimo kad negalima taip daryt, tiesa pasakius nezinau ka net negalima daryt nes jis man nieko nepasake del ko man ta bana jis dave,. neteisybe as matau vistiek. + tai mano pirmasis nusizengimas. ir iskart banas serverio? nebejuokaukit. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Moi'zy 78 Parašė Vasario 7, 2020 Tegul pažiūri administratoriai demo ir viską patys pamatys. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites