Nenormalus csgolive.com 0 Parašė Lapkričio 24, 2017 zodziu zmogus paklause manes ar gamblinu tokiam gamble site as pasakiau jo ir paprase ref linko numeciau linka y chata ir perma mute galit unmute? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Lapkričio 24, 2017 Maziau gamblink Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Lapkričio 24, 2017 Tu turbūt kalbi apie gaga. Serveryje iš adminu buvau aš, NutSplice ir Vimo Kingspaw. Tu iš niekur nieko numetei savo gamble linką kokius 10 kartų ir po kelių sekundžių pabėgai. Po kelių dienų aš tave atpažinau iš vardo ir dėjau perma gag už reklamavimą. Tau taisyklė: Draudžiama reklamuoti kitus serverius ar svetainių adresus. Bausmė: Permanent Silence(Mute+Gag) visam laikui be jokių perspėjimų. Galėjau tą pačia dieną užgaginti, bet pilnai neperskaitęs bausmės tave įspėjau, o kiti nespėjo užgaginti nes pabėgai. Tai gago tikrai esi nusipelnęs ir nemanau, kad net turėtų būti apie ungaga galvojama. 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Lapkričio 24, 2017 Teisingai pasakyta (y) 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Lapkričio 24, 2017 jei pries zaisdamas butum paskaites taisykles butum negaves ;c http://vimo.lt/rules/ Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nutsplice csgowobble.com 4 Parašė Lapkričio 26, 2017 Tomas apibūdino situaciją puikiai. Galiu tai patvirtinti. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 26, 2017 Remiantis @Tomas, gavai ko nusipelnėi. Tema rakinama. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites