TopSport 7 Parašė Lapkričio 21, 2017 Tai va sveiki jau ilga laika mes su NEOMATE Susipyke tai ta proga įmesiu Keliata ss kodėl jam turetu buti nujimtas SPECADMINAS, tai buvo jo PRIKOLAS Žrj juokingas Manau šitu šudu Pats Freak negalėjo užsidėti Jie abu draugai but what ever Vistiek slay yra slay (Naudojimasis PASLAUGOMIS Be reikalo) 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Freak 0 Parašė Lapkričio 21, 2017 slayed freak tai as pats nusislejinau ant to mepo o 3 fotke tai ant juoku mes su neo Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TopSportas 3 Parašė Lapkričio 21, 2017 Juokas ne juokas Man nejuokinga buvo Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Lapkričio 21, 2017 (redaguota) Freak jei tu su Neo esat draugeliai ir už Neo "prikolus" tu priekaištų neturi tai viskas ok, bet kai nieko dėtas žaidėjas nuo to nukenčia , tada tai jau administratoriaus problema už nemokėjimą ar nežinojimą kaip ir kur naudoti komandas. P.s. TopSport aš būtent neginu šioje situacijoje nes niekad neesu su juo bendravęs, o atsiliepimų įvairių matęs, tai nežinau kas per personažas išvis jis yra. Redaguota Lapkričio 21, 2017 Danny'F Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TopSportas 3 Parašė Lapkričio 21, 2017 Sjp kaip žmogus visai Nieko bet kad mane nuslayjino A Hell no ... Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Lapkričio 22, 2017 skundziasi visas servas del topsport , tai nezinau del taves , nes sake mutini ar banini visus uz nieka.... 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
TopSportas 3 Parašė Lapkričio 22, 2017 As Admin žmogeli ban negaliu O Mute kaip priklauso n-15 Žiuriū griežtai nepatinka nekalba ir hujarina vsio 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Lapkričio 22, 2017 nu nezinau as irgi buvau admin , bet jei nesi perskaites taisykliu , tai cia jau tavo problemos... Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Lapkričio 22, 2017 59 minutes ago, TopSportas said: As Admin žmogeli ban negaliu O Mute kaip priklauso n-15 Žiuriū griežtai nepatinka nekalba ir hujarina vsio Ne vieną kartą esi leidęs kalbėti asmenim, kuriem yra mažiau nei 15 metų, taigi tikrai griežtai nežiūri. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Lapkričio 22, 2017 Jau yra viena tema apie jį, liks be pareigų ir turės pailsėti nuo serverio. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites