TopSport 7 Parašė Lapkričio 4, 2017 Sveiki Bulzai, Grįžau vel aš Ir Sutrenksmu tai va atėjes i serveri pamačiau kjp šitas adminas giriasi paklausiau ar nenori eit i discorda ar kažkur dave gag ir pabėgo. Kjp grįžo i serverį Dėjo mute ir žaidė toliau, Jei čia taip galima nu Tada ne servas o iškart hujnia. Ps. ČIGONAS BACK :)) ScreenShot Yra Mazintis Nera Kur Alexas Matė Šita Įvyki, Sekmės 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 4, 2017 17 minutes ago, TopSport said: ScreenShot Yra Mazintis Nera Kur Alexas Matė Šita Įvyki Vėžį įvarysi su tokia rašysena savo.. Adminui pirmas ir paskutinis įspėjimas. O jei servas tau hujia, gali eit iš kur atėjęs. 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ID_evil_LT 13 Parašė Lapkričio 4, 2017 viska atsimetu kaip ce viskas buvo, nes as mutinau ir gaginau,kadangi dejau 30minuciu tai ss net nedariau, dabar tikrai nebepasakysiu su kuo as chatinau kad top sport pradejo labai kistis i musu pokalbi, kad tipo man demesio truksta ir panasei, as pasakiau kad nesikisk jei ne sutavim kalbama, be jokiu keiksmazodziu grazei perspejau, jis toliau nesamones rase, uzdejau gag 30 minuciu, poto jis su neveikianciu (zyzianciu) mikrofonu pradejo nesamones daryt, buvo vel perspetas kad arba susitaisyk arba nekalbek, jam sitas ispejimas nieko nereiskė, ir jis toliau dare ta pati, taigi gavo mute 30-60 minuciu (tikslei nepamenu). taigi papasakojau kaip viskas buvo is tikruju. o del admino nuemimo ar ispejimu tai jau spreskit patys gero vakaro. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ID_evil_LT 13 Parašė Lapkričio 4, 2017 PS. isejas buvau tik minutei ar keliom, del csgo lago reikejo restartint 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Lapkričio 5, 2017 su ID_evil žaidžiau ne vieną kartą, bet tikrai nemačiau, kad dėtų mute/gag dėl nieko. Dažniausiai matau tiesiog ramiai jį žaidžianti nieko nerašant, nekalbant. Nuotraukose matau Alexa manau, kad reiktų ir jo nuomonės nes kaip suprantu jis matė visą įvykį. 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ID_evil_LT 13 Parašė Lapkričio 5, 2017 reiketu, bet ce toki skandala iskele del 30 minuciu gag ir mute, ir dar del savo kaltes (norit tikekit norit netikekit ) 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites