Jump to content

sprinkler

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi sprinkler pranešimai

  1. netai kad sad, tiesiog kinda nervina kad draugai losia vimo ,o as turiu eit i koki rampage. patys zinot kad geriausias servas esat. kas nori eiti i RaMpAgE ...?? ps: as dar pagalvosiu del to unban
  2. Aš labai jus suprantu , kad mano tie vac banai blogai atrodo. Bet tas mykolas23 accounte vacas yra kiek prisimenu apie 700 dienu, bet kadangi gavau neseniai ant to kito bana, tai tas resetinosi. Daugiau banu neturejas esu, tas senas kad ir turbut nepatikesi , buvo nes mano brolis sukure nauja paskyra cheatint, ir parase mano numeri jame. Tai gavau linked account. O dabartinem irgi linked account, nu si karta as pats cheatinau bet nesu sukciaves jusu serve, nes mano akyse nelabai yra prasmes, kadangi ateinu as ten smagiai pazaisti arba prasizaisti pries competitivus.
  3. Nelabai prisimenu kada , bet apie Balandžio 25d. gavau "IP per Ban". Norėčiau apie tai pakalbėti. Aš jūsų serveriuose leidau labai daug laiko su savo draugais. Dėja bet gavau VAC baną per savo Main accountą. Nusipirkau naują steam paskyrą ir bandžiau prisijungti prie vimo serveriu, bet kažkodėl buvau užbanintas permenent. Ir pajungęs kitas steam paskyras yra ta pati problema, spėjo dėl to nes IP banas. Nelabai žinau ko jūsų tiksliai prašyti, tačiau aš labai prašyčiau nuoširdžiai ,kad man atleistumėte ir galėčiau grįžti į jūsų servą. Turiu vieną pasiūlimą, jei nenorite mane atbaninti per mano pagrindinį accounta kuriame gavau tą bana, galėtumėte palikti jame baną bet nors nuimti IP baną. Aišku labai prašau jūsų pilno atleidimo, bet aš suprasčiau jei to negaučiau. Ačiū jums už man skirtą laiką.
×
×
  • Create New...