Jump to content

samsukas banintas siaip

Narys
  • Turinio skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie samsukas banintas siaip

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. SIAIP bana gavau . Samsuk name acc nuoroda https://steamcommunity.com/profiles/76561198998770472/ . Manatrodo deagle serve tiksliai nezinau mapo irgi nezinau. Admino nezinau. O situacija tokia buvo kad atejau pas draugo kuris buvo banintas siam serve ne karta ir ateidavo su kitu acc ir gal gavo ip bana po to as bandziau jungtis su savo ir rase kad jau esu banintas tiksliai nezinau del ko bet gali but kad nedaviau maino nors cia mano pirmas cs go acc o visa kita patirtis is cs 1.6 .
  2. Nick SAMSUK https://steamcommunity.com/profiles/76561198998770472/ Nezinau gerai bet turbut deagle serve o mapo nzn. Admino Nezinau . irgi nezinau nes atsijunges buvau ir atejau pas drauga atejas jau turejau bana o pries tai nieko nebuvo.
  3. Neleido prisijungti prie gmailo su kurio zaidu cs tai kita pasidariau 🙂
  4. Visų pirma sveiki o visų antra, net nežinau kodėl gavau baną yra šansu kad nedaviau main acc bet toki čia buvo mano pirmas acc su kurio žaidžiau cs:go. Gerai žaidžiau todėl mane įtarė, kad smufrinu, o visa tie skillai yra iš cs 1.6 ant kurio yra praleista tikrai daugiau neigu 6 metai aišku ir iš 6 metų tikrai esu praleidęs mažiausiai 1000+ valandų. Tai duokit unbana grc 😄 .
×
×
  • Create New...