Jump to content

Rozine pantera

Narys
  • Turinio skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie Rozine pantera

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ????????. Ieskau tiesos. Bendravimo reiktu ismokt. Kodel turiu pirkt jusu VIP, ADMIN, ir kitus dalykus. Kad gauciau unban? Jeigu reikia jum tu pinigu tai kzn kurkit tik tokus 😄 . Kiek kainuoja cia tas VIP, ADMIN, arba SPEC ADMIN?
  2. Supratau. Taigi Rozine Pantera yra mano main paskyra. Su banana acountu atejau, nes main accountas Rozine Pantera buvo stealintas- pavogtas. Susikuriau nauja acounta vardu: Banana. Su banana atejau palosti y serva. Pries tai buvau zaides su Rozine Pantera. Pazaidziau keleta roundu su Banana ir gavau ban. Po 1d atgavau savo acounta Rozine Pantera matomai ant sistemos, kad ant Rozines Panteros gavau ban 30d. Tai ta pacia 30d ir atgavau acounta main Rozine Pantera. Ir man neleido joinint, nes jis kaip ir duplicate. Paskui zaidziau faceit, mm ir t.t. Uzvakar prisiminiau, kad gaves esu ant vimo.lt ban ir uzpildziau anketa. Taigi Rozine Pantera yra mano main paskyra, Banana yra antras acountas. Tikiuosi supratot.
  3. Tiksliai nepamenu. Bet tikriausiai Banana. Bet reasonas buvo netoks.
  4. Rozine pantera yra mainas. Kol as atgavau Rozine pantera acounta, nes jis buvo pavogtas. Susikuriau kita acounta ir zaidziau su kitu. Kai atgavau accounta bandziau ateiti y servery su main ir neleido.
  5. CIa yra Banana. As esu Rozine Pantera. Neta zmogaus istorija ziurit 🙂
  6. Jusu Nick bei nuorada į steam profili - Rozine Pantera https://steamcommunity.com/id/16518152Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - Tiksliai nepamenu pries kiek laiko. Redline mapas, 1v1arena. Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - Console Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Buvau atejas su kitu acc ne main, nes main buvo stealintas ir gavau ban uz tai, kad atejau ir zaidziau ne su main acc. Kai atgavau main nebeleido ateit. Noreciau unban.
  7. Sveiki. Mano accountas Rozine Pantera buvo pavogtas. Pasijungiau kita accounta ir gavau ban, nes nesu situo account buvau atejas nu tipo ne su main. Del ir gavau ban. Noreciau gaut unban.
×
×
  • Create New...