Jump to content

Rarr

Narys
  • Turinio skaičius

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

4

1 sekėjas

Apie Rarr

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Rarr

    PERMANENT BAN

    Zirklius kaip visada pasirodo tuo metu kai balius senai baigtas kaip alkana ziurke nuo stalo renkanti maisto likucius praleisdamas visa deserta, taprkitko akys yra duotos ne be priezasties persiskaityk tema pasuk galva ir pagalvok butent del ko viskas vyko, na o tada isreisk savo nuomone, nes siuo metu is to ka matau tai tik debiliskaja tavo puse nereikia vaidinti visisko dauno, kad ir kaip noreciau tai paneigt toks nesi.
  2. Rarr

    false banas

    Ryt demo nuo pradziu perziures ir isaiskins, o flickerinimai tavo aiskiai matesi, dar toj vietoj ant 4:15 flickerinai i desine ir pradejai begt, idomu kodel tavo irase to nerodo.
  3. Rarr

    false banas

    @Boh jeigu jau keli demo, malonek ikelt visa, ir kodel irase judi visiskai kitaip nei paciam zaidime ? nes trukinejai i sonus lyg koks spin botas, prie to pacio Kokosas minejo jog tarpais tu slidinejai, paaiskink ?
  4. Rarr

    false banas

    Manau puikiai zinai uz ka gavai bana, buvai pereportintas keliu zaideju, uzkliuvai jiem del prefire'u, idemiai perziurejau ir galiu pasakyt tik tiek kad prisicheatinai, turi pilna teise prasyt priziuretoju kad perziuretu demo, mano nuomone sansai kad gausi unbana yra maximaliai mazi, tarp kitko jeigu nori pacheatint yra tam tikri servai nesunkiai prieinami tokiem tarakonam kaip tu, musu serve siuksles issisluoja labai greit.
  5. 😄 nera nieko akivaizdziau uz sienas arenoj, crosshair'o placement'as, ir timingas jeigu jau gauni uz tai bana dilemos kaip ir nebera, del to vakar ir gavai spaudimo is kitu zaideju, tavo intuicija, ir timingas buvo fpl lygio 😄 manau del to kas antras ten zaidziantis uzklius
  6. Rarr

    Čyteris

    😄 tuo metu as jokio admino neturejau, ir jokiom privilegijom nesinaudojau. gago / mutes / bano negavai, o ir pats tamsta keiksmazodziais visus seriai, matomai tokias nesamones labai imi i sirdi, o ka mes ten nusisnekam, ten viskas ir lieka del tokiu dalyku forumuose neverkiam ypac kai tam nera net jokio preteksto, kazkas kazka pasake ? uzsimutink, ignoruok, pasake kazka labai asmenisko ka labai sureiksminai ? parasyk vienam is priziuretoju discorde, pilnai tikiu, kad pades issprest betkokia problema susyjusia su projektu, vietoj to tu apsiseilejas eini i forumus ir parodai koks zmogus esi to zodzio prasme.
  7. Rarr

    Čyteris

    Sirdingai dekoju uz malonius linkejimus tamsta, praskaidrinai diena!
  8. Rarr

    Mute be reasono

    Ai dar ant mano ''Steamo'' profilio maksimaliai sudu prirase kas nores tas pasiziures, baisiai brandu 😄
  9. Rarr

    Mute be reasono

    😄 Ramiai pazaisti, ateinu i serva tas jo draugelis stumia ant Justino visi girdejo, galvojau siaip peza tai neimu i galva, poto ir man kazka jis ten sakyt bande, neslepsiu visada pries mutindamas duosiu spaudimo, suprantu kad pats kartais saiko nejauciu bet nereiskia kad nesugebu nerekt i mikrofona to paties per tapati kaip tie du tamstos, pasikoliojai ir uztenka as nematau problemos visiem linksma paklausyt pazvengt, niekas nebutu nieko mutines tokiu atveju, vienas per kita jie ten rekt bande ir tiek o mano diskusija pagrinde buvo su kawai nes pacas labai nepatenkintas kazkuo Justino zaidimo stilium buvo 😄 ir aplamai juo asmenybe, pries man ateinant i serva 1 mapas pries viska kas buvo gali paziuret kad pats tas svirpalas ten negatyva skleist pirmas pradejo, bet man tai realiai jokio skirtumo visi pazvengem ir tiek, o cia del 30 minuciu mutes kad nebeklyktu nes visiem jau atsibode buvo 😄 i forumus eit ir verkt juokingai atrodo tsg.
  10. Rarr

    BOGA / Mute

    Deivius1 As su tais jo accountais susidures nebuvau, bet pas mus serve jis necheatino ne faktas bet tikrai niekas del jo nesiskunde, o su tuo baninu menesiui tiesiog sypsena veide kelia suprask kaip nori nu bet kaip yra taip tiek to 😄
  11. Rarr

    BOGA / Mute

    @Gytis dar nebuvau taikliau pasakes 😄 na visokiu cheateriu visada bus as kalbu apie paprasciausius dalykus logiska zmogus ilgai pazaides su cheatais bus atsargesnis ir praslys pro akis neprigautas, as kalbu apie tokius katrie ateina su naujais accountais ir prefirina kiekviena kampa, cheatinti gali bet kas to tu nezinosi bet gali nuspet, tam zmogus nueina i spect ir perziuri, boga to nedaro del to burbulas ir ispustas :), o paciam zaidejui demo ikelt i foruma kai jo yra paprasoma nematau ar yra problema.
  12. Rarr

    BOGA / Mute

    @Pawel ir kaip kad minejau BOGA net nevargina akiu tokiam sudetingiam procesui, tiesiog praleidzia zmogui bana tuom viskas ir baigiasi.
  13. Rarr

    BOGA / Mute

    @Pawel Na manau kiekvienas geriau suprantantis zaidimo mechanikas gali is akies pasakyt kur kazkas neto ir kur viskas atrodo ganetinai normaliai :D, tam aukstosios matematikos nereikia tokie zaidejai dazniausiai prefirina kiekviena kampa ir nepasizymi paciu geriausiu movement'u, nebukim optimistais ir nesakykim kad cheateri nuo legito atskirt yra kazkas tokio sunkaus :D, yra labai daug ideju apart main'o apziuriu ir manau kiekvienas platesnio akiracio adminas jomis pasinaudos, tad tiek.
  14. Rarr

    BOGA / Mute

    @Gytis cs.vimo.lt:27015 2020-06-09 17:00:32 ''Mute savaitei''
  15. Rarr

    BOGA / Mute

    Deivius1 Prie ko visi repai profiliai ir aplamai sutinkantys su mano postu? Zinute manau aiski, niekas pries ta BOGA cia neprotestuoja, detaliai isvardinau ka jis daro netaip mano ir kitu zaideju atzvilgiu, kas turi kokiu nusiskundimu netyles, manau savo nuomone isreikst teise turi visi naujas tu narys ar senas.
×
×
  • Create New...