Jump to content

Kovalski

Narys
  • Turinio skaičius

    8
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie Kovalski

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kovalski

    Atbaninsit?

    Ačiū tai dabar su ,,Asilas'' galiu jungtis? Bet kai jungiuos neuzbanins vėl? Ir ta NaCl paskyrą ne mano tiesiog iš to pačio ip jungėsi kitas žmogus
  2. Kovalski

    Atbaninsit?

    Ajj atsiminiau... Aš va čia anksčiau kur rašiau buvau bane tam pačiam mane atbanino jungiaus į serva ir uzbanino vėl duplicate account. Db mano Nick name yra Asilas. Id negaliu numesti nes per telefoną rašau nebent vėliau. Paieškok Asilas su asilo fotke iš šreko.
  3. Kovalski

    Atbaninsit?

    Yra labai panašus Kovalskis o aš esu kovalski . Viskas ko norėjau kad atbanintumet nes nežinojau kad yra toks prižiūrėtojas. Ir tiek te noriu jei suprantat unbaninkit 🙂. Pridejau fotke kai registravaus į vimo.lt. Prašau atbaninkit ir neuzbaninkit kai prisijungiau. Ačiū.
  4. Kovalski

    Atbaninsit?

    Nieko nebesuprantu ,bet aš net ne iš šiaulių , mano fotke ne tokia buvo ir aš ne kovalskis buvau o Kovalski ir ten žinutes ne mano ir nebuvau tam serve jailbreak. Žaisdavau tik 1v1 arena. Ten ta foke net nematyta kur visa info kžn kieno ten... Tai vpš ka aš žinau tiesiog noriu pasakyt kad naudojau ta nicka ir užbanino už tai nes buvo prižiurėtojas toks o aš to nežinojau, Viskas nes vpš nebesuprantu bandot prikišt kažkokį žmogu kad ten aš. Ant tiek jus aš nežinau.
  5. Kovalski

    Atbaninsit?

    Sveikas suprantu kad dariau blogai bet kartoju kad nežinojau kad yra toks prižiuretojas Kovalski... Norėčiau dar paklaust prieš nebegrįžtant kaip aš negerbiau projekto? Jei bučiau žinojęs apie tą prižiurėtoją net nebučiau dėjęs to nick'o. Tai tiek ir noriu pasakyt. Vip nelabai noriu pirkt tai turbūt ieškosiu kitų serverių.
  6. Kovalski

    Atbaninsit?

    Nu joo suprantama prisijungiau vėl iš naujo užbanino Nu tai nebematysiu šito servo kaip suprantu
  7. Kovalski

    Atbaninsit?

    Supratau , bet naujokas buvau nežinojau kad yra toks prižiurėtojas... Tai va db aš jau senai pasikeitęs nickname mačiau kad permanent ban'as bet aš nežinojau apie tai. Tai gal atbaninsit?
  8. Kovalski

    Atbaninsit?

    Sveiki nežinau kur čia reikėjo rašyt gal čia teisingai , bet tik norėjau paklaust man turėjo ban'as baigtis šiandien bet dar neina prisijungt tai kaip čia dabar?
×
×
  • Create New...