Jump to content

ANDRYTO

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi ANDRYTO pranešimai

  1. Supratau, įdomus tie prižiūrėtojai, jeigu kažkas nepatinka tiesiog gali užsimutint ir neklausyt😂
  2. O čia didelis skirtumas kiek kartų tu ji uždėjai? Manau kad ne, nes vistiek už nieka. Tame ir yra esmė ką erzinu tas gali tiesiog užsimutint ir neklausyt ką aš šneku. Ir plius nuo kada tu gali aiškint kada man tylėt, o kada man kalbėt. Tu čia gal issivaizduoji dievas, kad kitiems gali nurodynėti ką jjiems daryti? Tu biški atsigauk 😉
  3. Noriu paskustisti prižiūrėtoja Toresita Kuris už nieka uždėjo 3 mutus, 1 kartą 1min , 2 karta 5min , 3karta 600min. Kur taisyklėsę yra nurodyta kad negalima šnekėt 16metu? Ir jisai teigia kad man mažiau negu 15metų, dar teigė kad aš išsidirbinėju . Jeigu šveplavimas yra išsidirbinėjimas tai pateikite kur yra taip parašyta, ir jeigu aš negaliu nešvepluodamas kalbėt dėl asmeninių problemų, tai ar galima uždėti free mute? Ir yra pateikti įrodymai. Manau kad neatsakingai vykdo pareigas.
  4. Dar karteli norėjau paskusti prižiurėtoja KYS uz nieka uzdėjo mute man išmūšė dantį mokykloj ir as šveplavau, nes kitaip negaliu kalbet. Ir sako uždėsiu mute jeigu dar skleisi pašalinius garsus, o tai yra pašaliniai garsai? biški manau per mandrai elgesia ir manau trūksta kūlturos. Jeigu reiks galėsiu ss įmest.
×
×
  • Create New...