Jump to content

...?...

Narys
  • Turinio skaičius

    30
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi ...?... pranešimai

  1. ...?...

    ...help

    Kad nebeprideda... Užblokevęs /; vien dėl vip Niekaip neina irodimu gaut..
  2. ...?...

    ...help

    (pirkau vip, nežinojau savo id kad pirkt,, tai paprašiau kad pasakytu mano id)
  3. ...?...

    ...help

    pirkau vip, nežinojau savo id kad pirkt,, tai paprašiau https://steamcommunity.com/profiles/76561198801409850 .... jis savo parašė (: gal galiu vip gaut. jai kokiu irodimu reikėtu galėčiau pabandyt jam parašyt...
  4. ...?...

    help (:

    jau acijungė /:
  5. ...?...

    help (:

    pas mus 2.38 hekeris clasic serve.. jai koks adminas skaito padėkit /:
  6. https://steamcommunity.com/profiles/76561198929111990/ čia mano steam profilis tokiu atvėjiu paprašysiu kad tu steam id mano paieškotum.. ąčiū
  7. Kai perku vip pirkau įkopijuodavau steam id šitas ar šitas nepamenu tiksliai suvesdavau kurį leidžią 🙂 nusiperku o dba bandau tai ta tai ana rašo netinka, nzn kur tas steam id YouTube paieškojau suvedžiau ta čia bus tas pirmas vistiek neleidžia. Gal galit padėt, kur steam id /:
  8. ...?...

    Cyteris serve

    classic vimo serve
  9. ...?...

    Cyteris serve

    dba 9,20 eimbotas serve sėdi su profiliu
  10. Turiu idėja gal ir bloga bet manau gal bus gera arba ne... 2018-helovyno proga buvo išliaistas uptade (ghost mode) kur per casual maca kai mirdavai galėjai eisi aplink mepa daryti viska kaip paprastai aišku žmonių žudyti negalėjai ir taves niekas nemato.. atrodo taip- Na aš ne programuotojas ir nieko panašaus neišmanau apie tai bet manau kad kai miršti galėtum buti šitam mode ir surfint ar kaška kol kiti žaidžia o ne nobodžiai sėdėti ir žiurėti kitus nežinau ar imanoma ir ar galima tai padaryti bet manau kad butu smagiau ir idomiau 😕Nežinau,, čia mano nuomonė jai kartais kaškas susidomėtu..
  11. Nū supratau viską, bet manau kad tu ct daug nebus ir teroristai labai dažnai laimės taigi mano manymu teisyklės nelabai geros bet aš tik norėjau pasiteirauti dal bausmės todėl daugiau klausimų neturėsiu /: ...... Ačiū
  12. Taip tai netrugdysiu jūsų laiko ir baigsiu tema /:
  13. Iš dalies tiesa, bet mane domina bausmė ar teisina o šiaip supratau ką nori pasakyti.
  14. Kad aš buvau nuėjas į ct tik ant 5min pažiūrėt ką ten gero taip tai manęs labai nedomina tuo ct būti esmė kad ne kiekvienas cetas turi pravest diena mano nuomone /: svarbu kad persvarą būtų. Bet man tik įdomu ar ta bausmė buvo teisinga...?
  15. Nū tai pirmas bankas čia, o ką daryt kad atbanintu?
  16. Dabar žinau bet ar bausmė teisinga?
  17. manau kad turėtu kaška pakeist nes dažniausiai laimės tik teroristai /:
  18. Aš gavai bana dėl to kad neturėjau mikrofono ir ėjau į CT, tarkim kas turėjo mikrofoną ir turėjo noro eiti į CT buvo tik 3 . Kaip nekeista rezultatas buvo CT-0 teroristai-6 Ar pagal teisykles mano bausmė buvo teisinga ?
  19. ...?...

    .

    bet rimtai kaškas sutvarkykit šita reikala /:
  20. ...?...

    .

    žaidžiu vimo pakempinu 59 sec ir (tigre) bana duoda ant 30 min o teisyklės to neleidžia -(Draudžiama grasinti Adminais, SpecAdminais ar Prižiūrėtojais.**) o kaip perskaičiau bauda-(Bausmė: Žaidėjas, kuris grasino gaus ban 1d, žaidėjas su privilegijom (kuriuo grasino), praras visas privilegijas.**) tikiuosi kad teisingumas bus pasiektas ir kaltasis bus nubaustas.... laukiu teisingumo /:
  21. ...?...

    .

    Jai manęs nerandi mono Steam vardas sneaky baster
  22. ...?...

    .

    Kad aš tavi painvaitines esu prijimk invaita
×
×
  • Create New...