Jump to content

frntz

Narys
  • Turinio skaičius

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie frntz

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. frntz

    Free Ban

    Nesuprantu, ką šitas turi bendro su accountu, kuriuo žaidžiu? Problemos nesugebėjot išspręsti ilgai. Jeigu jos išspręst nesiruošiat tai taip ir pasakykit, nes nėra tolko mėtinėt accountus su kuriais jūsų serveryje nieko nebuvo daryta.
  2. frntz

    Free Ban

    Atsakymu nebebus? Liksiu užbanintas dėl vieno hs killo?
  3. frntz

    Free Ban

    Ok, bet jus viską gavot dabar, viską turit, kartoju, kad aš nesupratau, kad prašoma mano steam linko.
  4. frntz

    Free Ban

    Apie tokį dalyką kaip, kad demo laikosi 2 sav pirmą kartą girdžiu, antrą, aš nepamenu, checkint šito foruma kiekvieną dieną, žaidžiu, noriu prisijungt, o vis dar banned, tada nueinu pažiūrėt ar jokio atsakymo negavau, del steam linko ar nickname, galvojau prašėt admino o manęs, galėjot iškart paprašyt to steam linko ir nebūtų jokių neaiškumų.
  5. frntz

    Free Ban

    Tai kokiu nors žinių iš jūsų bus ar ne? Prašėt "nick" o dar geriau jum steam link, atsiunčiau gavot, kokios dar problemos? Ko dar reikia?
  6. frntz

    Free Ban

    https://steamcommunity.com/profiles/76561198273449209/
  7. frntz

    Free Ban

    Nu tikrai neprisiminsiu, bet kiek pamenu skaičiu buvo nicke.
  8. frntz

    Free Ban

    Sveiki. Po mm su draugais nusprendžiau prisijungti čia ir pažaisti, pirmas žmogus su kuriuo išėjau 1v1, vienas headshotas ir nepraėjus net minutei buvau užbanintas už "Aimbotą". Bano laikas: 2020-02-08 01:17:11 Iš kart nerašiau šio skundo, nes jau tingėjau, galvojau ryt bet užsimiršau, praėjus kiek laiko bandau jungtis į serverį ir prisiminiau, kad buvau užbanintas. Admino nicko jau neprisiminsiu, o laukti virš 12mėn dėl nieko, kur nėra jokių "demo", jokių įrodymu, grynai viena minute serveryje ir buvau užblokuotas. Gali būt, kad adminas buvo be nuotaikos, bet nemanau, kad leistina ją išlieti ant žaidėjų. :)
  9. frntz

    unban

    hm dekui, žiūrėsiu.
  10. frntz

    unban

    Prieš 10min gavau 2h baną už "no recoil" banas yra visiškai neteisingas, ateini pašaudyt, pasurfint, o gauni baną, jokių cheatų nenaudoju, greičiau adminas suprakaitavo, nes jam nesisekė žaist. Žaidimo vardas "frontez", tikiuosi unbano bei bausmės adminui. 🙂
×
×
  • Create New...