Jump to content

ROMANIA GAIMING!!!!

Narys
  • Turinio skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

Apie ROMANIA GAIMING!!!!

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

332 profilio peržiūros
  1. Sveiki, Mano vardas Ugnius. Aš žaidžiu Vimo.lt Public CS:GO serveryje, ir man visai patinka čia žaisti. Bet, manau kad galėtu būti geresnis. Aš esu žaides daug CS 1.6 ir ten yra serveriai panašūs į vimo, bet turi porą geresnių dalyku, kurie praverstu ir šiam serveriui. 1. Daugiau custom mapu. Man nusibodo jau tie patys mapai per vimo, tai manau gerai būtu pridėti mapu iš Steam Workshop. Aš pats nuėjau į workshopą ir suradau kelis mapus pradžiai: cs_max_a4, de_bazaar, de_tuscan, de_piranesi, de_aldebaran_44, de_community_mirage, de_mirage_cyberpunk. de_inferno_sucks, de_overpass_oteek_2x2, de_turbine, de_aurella, de_facade, de_cheesefire, de_westwood2, de_astra, cs_militia, de_anubis, de_island, de_safehouse, cs_agency, cs_apollo. Gal nereikia visų šitų mapu, bet bent kelis galėtumėt pridėt dėl įvairumo. 2. Daugiau šventiniu eventu. Aš kažkokiam cs 1.6 serveryje atsimenu būdavo per kalėdas padarydavo kad žaidėju modeliai turėtu kalėdines kepurytes, ir duodavo visiem VIP savaitej nemokamai. Galėtumėt ir jūs kažką tokio padaryti, tada daugiau žaidėju būtu serveryje.
  2. Ok, lieku dėkingas kad bent gavau antrą šansą.
  3. Su žmogum negaliu susisiekti niekaip, aš tik jo Facebook paskyrą radau kuri jau 6 metus neaktyvi. Pinigų irgi nesiruošiu mokėti už unbaną nes aš tikiu kad jis buvo neteisingas. Kaip ir paminėjau praeitam poste, aš nepaviešinau jokios informacijos kurią galima piktadariškai panaudoti; tiesiog buvo žmogaus IBAN numeris ir vardas. Aš pasidomėjau internetu ir net pusbroliui parašiau kuris banke dirba, mane įtikino kad su tokia informacija nieko blogo žmogui niekas nepadarys.
  4. Sveiki, Aš esu ROMANIA GAIMING!!! ir aš mėgstu žaist Vimo Public serverije. Mane užbanino vakar vakare už kitų žmonių asmeniškos informacijos viešinimą. Aš nebuvau įspėtas kad del šios taisyklės pažeidimo yra duodami permanent banai, bet dabar kai perskaičiau taisykles pastebėjau kad tai yra prieš taisykles. Aš norėčiau atsiprašyti ir prašyčiau gauti unbana ant Vimo Public serverio, nes man ten būdavo iš tikro smagu pabazarint. Labai pasistengsiu nepažeisti daugiau serverio taisyklių ir būsiu draugiškas su visais žaidėjais ir prižiurėtojais. Tiesiog prašau anto šanso nes tikrai nežinojau kad gausiu permanent mute ir gag ir ban. Aš pasižiūrėjau per google ir sužinojau kad ta informacija kurią aš paviešinau nėra pavojinga tam žmogui nes nieko labai blogo su ja kiti padaryti negali. Aš ištryniau Steam komentarus kurie turėjo ta informaciją. Lieku dėkingas kad perskaitėt, Ugnius "ROMANIA GAIMING!!!".
×
×
  • Create New...