Jump to content

Emilis :DD

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie Emilis :DD

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 😄 ziuriu cia ziauri administracija, stumiat nenormalei bahuriukai. Man pajebat nieko as nesiuntinesiu nieko nesibylinesiu tik tiek, kad cia kuo toliau tuo labiau nesamoningesnes taisykles izvelgiu. Pavyzdziui dabar nusiperku prime tai ane visiem jau px pasidaro nebereikia maino? Idomios cia pas jus taisykles 😄 dar tokiu nesamoniu gyvenime nemates. As cia ziuriu esu baisiausias cheateris, kad nepateikiu maino. Tai nx isviso baninkit visus nonprimus ir padarykit normalu only prime serva. Cia suda malat ir tiek.
  2. Na as nemetu akmens i jo darza, bet tai nesazininga. Tu pats man idomu, ka darytum tokioje situacijoje. As cia nekapstysiu vimo darzo, bet tai nemanau, kad yra normalu. As po beveik 2 metu pertraukos gryzes turiu dar atsiminti savo seniai parduota accounta? Man neidomu, ka tas zmogus daro su to accountu ir tikrai nebandysiu atkapstyti to accounto. Tiesiog man neidomu, tegu palieka ta bana (kuris isvis uz nieka), bet tai nesazininga nonprime atzvilgiu. Jei taip jau kelia itarima, kad esu baisulinis cheateris, tai galima susiskambinti per discorda ir galiu parodyti tuos visus savo "cheatus" cs'o. 😄
  3. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/profiles/76561199207827409/ • Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Siandien. Awp serveryje Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Taigi, viskas prasidejo taip, kad prisijunge kazkoks tas jusu adminas (kuris net nenusipelne admino vardo) "falkonas" ir is lempos isove bana visam gyvenimui, kad ale nepateikiau savo main accounto (kurio as neturiu, nes kazkada pries kokius 2 metus pardaviau ji) tai jis net nieko nesakes piso bana. Tai va 🙂 vaikinai darykit isvadas su tokiais adminais, kurie is lempos pisa bana ir jauciasi teisus, kad baudzia saziningai zmones. Tikiuosi jus i tai atsizvelgsit, kadangi tai negali vykti, tai mazina jusu serverio populiacija, bei augima, kuris manau jum tikrai yra svarbus :). Realiai man nera skirtumo ar jus atbaninsit mane ar neatbaninsit, tik kita karta pagalvokit gerai kokiais zmonemis galite pasitiketi. Sekmes. 😉 ĮRODYMAI: Visi irodymai "falkono" smegenyse.
×
×
  • Create New...