Jump to content

durneliai

Narys
  • Turinio skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-4

Apie durneliai

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pasakė laukt, tai laukiu, nerašysiu kol į mane nesikreips, aš buvau užbanintas kad žaidžių " geriau " nors ten nepasakyčiau kad geriau tiesiog sėkmė ir žaidimo suvokimas, unban pirkimas???? :DDDD nebejuokauk dar vienas atsirado, neunbanins žaisiu kitur, nėra jokių problėmų serveris normalus, tik yra ką dar su protų reikia sutvarkyt.
  2. KĄ IŠSISUKINĖT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tave gal tėvai nuskriaudė kad toks be suvokimo tapai? Ar dar ten už laido nesubrendai sedėdamas? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tu atrofavęs, pailsėk nuo interneto, pažiūrėk į realybę sūnau, internetas buvo tam sukūrtas kad pailsėtum nuo realybės, bet tau to interneto perdaug. kas nerandu gmail tu man įrodymus su tokiu chatu įmesk čia netūščiažodžiaudamas, gmail gal užbanintas, tu čia savo istoriju nekūrk dar puikiai prisimenu ką rašiau ir ko ne, praslįsk aš tau dar kartą sakau, laisvas senai buvai, kol čia neatėjai, tas tavo t.t reiškia tik vieną kad daugiau nežinai ką pasakyt tai ir tylėk. Iš normalių žaidėjų sako :DDDDDDDD aš ten vpš tylėjau nieko nesakiau mane cheateriu vadina, kaip man jaustis jei be švarus žaidžių be jokių softu kurios palengvintu žaidimą, tai net nesakysiu pačiam suprast, nes dar tau daug apšikt reikės kol suprasi. Dabar apsisuk ir valink kur akys mato, o ne čia išsiliek.
  3. Aš tau sakau galiu dar papildomas nuotraukas įmest, jei necheatinai nei karto gyveni tai ir tylėk, niekas tavęs čia nečiūlbino per prievartą. Pasidomėk prieš rašant, o ne pisk protą kam išeina, ką anam daryt kam dar ką daryt, nesuaugęs konkrečiai esi, bendro suvokimo neturi, tai net nėra kalbos čia su tavim, eini ir praeini, jei kažkas nepatinka, duok dc pašnekėsim kokia problemą tave kankina.
  4. Išsisukinėt? Tu atrofavęs ar tik toki primeti?
  5. xyi tu ten laukei, po bano dar pažėjau kas serve prisijunge nieko nebuvo, žėjau online forumo narius ir ten tavęs nebuvo, nuo pc 22:30 kažkur nulipau ir iki to laiko jokiu žinių iš tavęs, tai nemanau kad tu čia " laukei " ypač manęs.
  6. Aš ir laukiu, kas kažką kažkur, rašiau kad ieškau koduko, o ne kažką kažkur, prieš skubėdamas kažkur išlėkt neskubėk;), čia man rods aš vienas po to laiko 30+-min kimarinau forume laukiau kol prisijungsi ir tik šiandien parašei, įkelau į forumą, parašiau į až kad žiūrėtum ką įkėlau, bet 0 žinių iš tavęs, tai kaip čia šitą suprast? tą " Aš laukiau " 🙂
  7. paskaityk iki galo ką parašiau kitą kart, prieš komentuodamas. Galiu 3 ss numest kur man draugelis numetė kad visi trys acc užbaninti ir visi tą pačia dieną, nors jis pats ir aš žinau kad taip nebuvo, čia yra ne kas kitaip kaip būg'as, galvoji kitaip, prašom, tavo nuomonė man nerūpi.
  8. Jei pats prižiūrėtojas klauso tu " rajoninių " tai mano nuomonė nemanau kad bus svarbi;), rašiau palaukt, rėkė banink ji nahui išsipisinėja t.t., kai va tokie išvis neturi iš ko mąstyt, tai ką tu čia su jais beišmąstysi. Negalėjo palaukt, užbanino, parašė ką reikia, padariau ką reikia, kame problemą dabar? Už mano išsipisinėjimus? Išsipisinėjimas tik vienas, jog be cheatu žaidžiau ir turiu tam tikrą lygio gamesense, kurio neturi ten servery sėdintis lodariai ir man pisa protą jog wallinu, aiminu, pats pamąstyk prieš rašant kažką ar vertą kišt savo laiką į vieną komentarą iš kurio nieko išvis nepasakysi;), man čia ne cirkas kad vaidinčiau už dyką. 😉
  9. Taigi aš tau sakiau palaukt, man dar vėlavo tie steamo kodukai kad galėčiau prisijungt, nes pc rr padariau viskas ir išsitrinė, ten tie vadinami " rajoninai " staugė nors patys nepašaudo. Aš laukiau koduko, nežinojau į kurį gmailą ateis, nes pas mane tu gmailų daugiau nei smegenų galvoj :). Laukiu.
  10. • Your Steam profile url https://steamcommunity.com/id/zeniusdinges/ • Time, map and server you were punished? Public. • Name of admin? Kačiukas. • Explain the situation, what happened, why did you recieve the punishment? Banintas jog nesuteikiau galimybės pasižiūrėt į " MAIN " paskyrą. 🙂 Į SVEIKATĄ KAČIŪK. https://steamcommunity.com/id/132554dag551/ https://steamcommunity.com/id/444444444444444555 Nežinau kodėl, bet gavau ban'ą tikrai seniau ant tu accountų, tai nežinau kodėl rašo tik tiek, turbūt yra susibūgine, o jei galvojat kad čia vėl mano išmįslas kad susibūgine, galiu dar kelis ss numest kuriuos šiandien siuntė prisimint, bet ten jau ne mano. 🙂 laukiu unbano.
×
×
  • Create New...