🌴Nežinomasis🌴 0 Parašė Spalio 14, 2019 Sveiki noriu pranešti apie VIP teises turintį žmogų kuris man dėjo gang už tai kad mires pasakiau kie žmogui minuso padariau, nuolat campina spawne atšoka į priešininkų spawna ir visus iššaudo ir ką nespėjo nusaut campina ir nusauna, ir tiesiog tyčiojasi čiuvelis iš visų :) įrodymų neturiu bet tikiu susidorosit su tokiu žmogumi :) be to dar neprisistačiau aš esu kaip sakė movemint pyderiukas sveiki :) [VIP]movemint Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Spalio 15, 2019 (redaguota) vipai neturi tokių privilegijų tai "ganga"😄 arba gaga dėjo ne jis. Tuo pačiu gali padaryti ss ir įmesti čia(tiesiog nutraukus nuotrauką į rašomąją vietą), tikrai nėra sunku, jei neišeina kažkodėl taip įmesti yra imgur kurį pats asmeniškai anksčiau naudodavau. Prie to pačio - been saying this for years but gag immunity is scruffed please remove. Edit : (ne į temą bet prie privilegijų pastebejau, kad warcraft serveryje sh2 turėtų galėti naudotiks tik vip ir t.t, bet gali visi). Redaguota Spalio 15, 2019 Tomas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites