eimantasltu 0 Parašė Rugsėjo 4, 2019 skundziu Zatsuj (zavali jibani) ViLlNiUs praso kad aciustciau mane acc o su mane sedziu sako per gerai saudai piso prime ban Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Rugsėjo 4, 2019 (redaguota) Prieš 1 Valandą, eimantasltu said: skundziu Zatsuj (zavali jibani) ViLlNiUs praso kad aciustciau mane acc o su mane sedziu sako per gerai saudai piso prime ban Taip taip, čia tavo main, papasakok bobutėi. Kol nepateiksi tikro main acc, tol unbano tikrai negausi. Iskalbingiau nei rafaello. 🙂 https://steamcommunity.com/profiles/76561198987973345 Redaguota Rugsėjo 4, 2019 Sparta Pridejau steam id. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
eimantasltu 0 Parašė Rugsėjo 4, 2019 meinas ir yra kito acc neturiu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 4, 2019 Jeigu čia tavo main, ir šaudai per gerai, tai tikrai ban niekur nedgins. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
eimantasltu 0 Parašė Rugsėjo 4, 2019 nu kad zaidziu kaip visada kodel Edgaras nebanino? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Rugsėjo 4, 2019 Who is "Edgaras" ? IDK 1 2 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
eimantasltu 0 Parašė Rugsėjo 4, 2019 ka zinau kazkoks toks nickas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites