Xanhan 0 Parašė Penktadienį 15:01 (redaguota) Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/id/xanhanas • Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Siandien 2025/01/03 16:51:26 jb_Clouds jailbreak only serveris. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? kawabird • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Na žaidžiau jailbreak ir tiek, o jaunuolis gal but sumaišė mane su kitu ponu ir bausme uždėjo man :). Redaguota Penktadienį 15:01 Xanhan pridejau foto Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 166 Parašė Penktadienį 15:06 Perduosiu jam šią informacija, laukite atsakymo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Penktadienį 15:53 (redaguota) Sveikas Xanhanai. Buvai banintas su priežastimi, jog tavo nick perskaityti neįmanoma. Per šiandien buvai įspėtas ne kartą jį pasikeisti. Iki forumo susitikimo niekas tavo nick zaidime taip ir neperskaite, visi vadino kaip kam patogiau. Buk geras, pasikeisk, ir nereikės daugiau pyktis ! ❤️ Redaguota Penktadienį 15:54 |:| 先生 |:| Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Xanhan 0 Parašė Penktadienį 15:54 Berniuk man jau baiges banas pries 4min Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites