Diana 0 Parašė Gegužės 5 Sveiki! Gavau DISKORDE bana turbut zinau uz ka,kad norejau pareklamuoti drauge ir kai visos uzsipuole kai skieriai parasiau su keiksmazodziais. As laaaabai atsiprasau ir noreciau,kad mane atbanintu😭 Daugiau tas nepasikartos😭 mano dc gyvatele4346 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Vericas 8 Parašė Gegužės 6 Matau, kad prisijungei prie discord vakar pats. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Gegužės 6 Tai kad viskas tvarkoje. apie koki bana dar čia kalba eina? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 6 (redaguota) Bet man nerodo nei vieno kanalo🙈 Tuscia viskas,bandziau su pakvietimu ir nieko Redaguota Gegužės 6 Diana Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 6 (redaguota) 57 minutes prieš, Lukiss said: Tai kad viskas tvarkoje. apie koki bana dar čia kalba eina? Bet man nerodo nei vieno kanalo PLETKU serveryje nuo tada kai pasikarsciavau😁🙈 Tuscia viskas,bandziau su pakvietimu ir nieko neprijungia vistiek Redaguota Gegužės 6 Diana Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Vericas 8 Parašė Gegužės 6 Kokio dar "pletku" ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 7 14 valandas prieš , Vericas said: Kokio dar "pletku" ? Aj as turbut ne cia ieskau pagalbos,as esu uzblokuota pagrindiniam diskordo serveryj kur vyksta diskusijos apie LT pseudo zvaigzdeles ir niekaip nerandu kam parasyt,cia sis VIMO kitas serveris diskorde dabar jau issiaiskinau😪 Anyway aciu,kad atraset 🫶 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Gegužės 7 4 hours ago, Diana said: Aj as turbut ne cia ieskau pagalbos,as esu uzblokuota pagrindiniam diskordo serveryj kur vyksta diskusijos apie LT pseudo zvaigzdeles ir niekaip nerandu kam parasyt,cia sis VIMO kitas serveris diskorde dabar jau issiaiskinau😪 Anyway aciu,kad atraset 🫶 Nu jai cia tokia situacija tai tuomet siulyčiau rašyti to serverio Adminams/Moderatoriams, bet smagu girdėti kad su mūsu discord serveriu nekyla problemos. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 8 On 2024-05-07 at 15:34, Lukiss said: Nu jai cia tokia situacija tai tuomet siulyčiau rašyti to serverio Adminams/Moderatoriams, bet smagu girdėti kad su mūsu discord serveriu nekyla problemos. Jau viska issiaiskinau. Aciu labai,kad nepatingejote ir atrasete🫶 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites