Diana 0 Parašė Gegužės 5, 2024 Sveiki! Gavau DISKORDE bana turbut zinau uz ka,kad norejau pareklamuoti drauge ir kai visos uzsipuole kai skieriai parasiau su keiksmazodziais. As laaaabai atsiprasau ir noreciau,kad mane atbanintu😭 Daugiau tas nepasikartos😭 mano dc gyvatele4346 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Vericas 8 Parašė Gegužės 6, 2024 Matau, kad prisijungei prie discord vakar pats. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Gegužės 6, 2024 Tai kad viskas tvarkoje. apie koki bana dar čia kalba eina? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 6, 2024 (redaguota) Bet man nerodo nei vieno kanalo🙈 Tuscia viskas,bandziau su pakvietimu ir nieko Redaguota Gegužės 6, 2024 Diana Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 6, 2024 (redaguota) 57 minutes prieš, Lukiss said: Tai kad viskas tvarkoje. apie koki bana dar čia kalba eina? Bet man nerodo nei vieno kanalo PLETKU serveryje nuo tada kai pasikarsciavau😁🙈 Tuscia viskas,bandziau su pakvietimu ir nieko neprijungia vistiek Redaguota Gegužės 6, 2024 Diana Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Vericas 8 Parašė Gegužės 6, 2024 Kokio dar "pletku" ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 7, 2024 14 valandas prieš , Vericas said: Kokio dar "pletku" ? Aj as turbut ne cia ieskau pagalbos,as esu uzblokuota pagrindiniam diskordo serveryj kur vyksta diskusijos apie LT pseudo zvaigzdeles ir niekaip nerandu kam parasyt,cia sis VIMO kitas serveris diskorde dabar jau issiaiskinau😪 Anyway aciu,kad atraset 🫶 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Gegužės 7, 2024 4 hours ago, Diana said: Aj as turbut ne cia ieskau pagalbos,as esu uzblokuota pagrindiniam diskordo serveryj kur vyksta diskusijos apie LT pseudo zvaigzdeles ir niekaip nerandu kam parasyt,cia sis VIMO kitas serveris diskorde dabar jau issiaiskinau😪 Anyway aciu,kad atraset 🫶 Nu jai cia tokia situacija tai tuomet siulyčiau rašyti to serverio Adminams/Moderatoriams, bet smagu girdėti kad su mūsu discord serveriu nekyla problemos. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Diana 0 Parašė Gegužės 8, 2024 On 2024-05-07 at 15:34, Lukiss said: Nu jai cia tokia situacija tai tuomet siulyčiau rašyti to serverio Adminams/Moderatoriams, bet smagu girdėti kad su mūsu discord serveriu nekyla problemos. Jau viska issiaiskinau. Aciu labai,kad nepatingejote ir atrasete🫶 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites