Boxer1s 1 Parašė Balandžio 1 Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/id/boxer1s/ • Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? 2024-04-01 23:40 de_inferno public • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Softter • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Sako, kad wh :)))), nu šaika diena iš dienos aš tam public'e ir ne 15, kad cytus naudoti, balandžio 1-osios pokštas iš jūsų gal ir neblogas 😁 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Softt33r 9 Parašė Balandžio 3 Jau balandžio 3 dieną, bet ban'as vis dar yra. Manau, kad tai nebuvo balndžio 1 pokštas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boxer1s 1 Parašė Balandžio 3 Peržiūrėk demo, nežinau kas tau pasirodė tokio ten 😄, ar nuo velykų stalo per sunkiai pakylai? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Softt33r 9 Parašė Balandžio 3 Žiurėti demo nereikia, nes ir tai yra žmoniu kurie man siuntė clip'us kaip tu žaidei per kelis map'us. Viskas akivaizdžiai matosi 🙂 Tai manau, kad tu nuo velykų stalo sunkai pakylai 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boxer1s 1 Parašė Balandžio 3 (redaguota) Pats demo neperžiūrėjas banini? Draugelis buvo nušautas ir atbėgo išsiverkt ant peties tai atbėgai Robinas ir banini? 😄 Redaguota Balandžio 3 Boxer1s Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Softt33r 9 Parašė Balandžio 3 Aš tau daugiau čia nerašysiu, nes matau nemoki skaityti ka parašiau. Ir ne draugas atbėgo, o "ŽAIDĖJAI" <--- parašiau dydžiosiom, kad perskaitytum gerai Dėl unban'o kreipkis Į Datroli Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Balandžio 5 (redaguota) Sveikas, @Boxer1s . Peržiūrėjome turimą medžiagą su prižiūrėtojais ir nusprendėmė, kad nieko neįprasto nepamatėme. Softteris truputį galimai suklydo žiūrėdamas medžiagą. Greitu metu tave atbaninsim! Redaguota Balandžio 5 fActory Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boxer1s 1 Parašė Balandžio 6 On 4/5/2024 at 8:44 AM, fActory said: Sveikas, @Boxer1s . Peržiūrėjome turimą medžiagą su prižiūrėtojais ir nusprendėmė, kad nieko neįprasto nepamatėme. Softteris truputį galimai suklydo žiūrėdamas medžiagą. Greitu metu tave atbaninsim! Miela malonu, visi klystam. Ačiū labai! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites