Drymas 0 Parašė Balandžio 20, 2019 Sveiki as gaunu bana visada free siandiena prisijungiau apie 22:40 ir saudziau surfe su usp ginklu nuo tos piramides ir gavau free ban tipo kad padarau per daug headshot tai jau 3 kartas ir man nusibodo laukti 120min be to, kad esu serverio adminas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Drymas 0 Parašė Balandžio 20, 2019 6 minutes prieš, Drymas said: Sveiki as gaunu bana visada free siandiena prisijungiau apie 22:34 ir saudziau surfe su usp ginklu nuo tos piramides ir gavau free ban tipo kad padarau per daug headshot tai jau 3 kartas ir man nusibodo laukti 120min be to, kad esu serverio adminas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 21, 2019 konkrečią priežastį numesk ban'o. Ką rašo Smac? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Drymas 0 Parašė Balandžio 21, 2019 Nu pirma karta rase lietuviskai 2 kartus rusiskai tai nezinau... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites