☭Wiggy☭ 8 Parašė Balandžio 6, 2019 sveiki visi gal galetumet padet man, as noriu palosti mg serve mepa ir man raso kad yra missing mapa ir nezinau ka daryt prasau jusu pagalbos Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Balandžio 6, 2019 (redaguota) 9 minutes prieš, ☭Wiggy☭ said: sveiki visi gal galetumet padet man, as noriu palosti mg serve mepa ir man raso kad yra missing mapa ir nezinau ka daryt prasau jusu pagalbos įsirašyk map pavadinima į google ir parsisiūsk, map nusikelk į csgo map directorija. O jeigu ir pasiseks gali rast ir steam workshope map'a Redaguota Balandžio 6, 2019 ValcoNN Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 6, 2019 Jeigu nepadejo ValcoNN patarimas, nueik i savo csgo direktorija Bent pas mane randasi taip C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\maps maps folderije susirask butent ta ar tos mapus del kuriu meta "missing map" error ir jos istrink. Problema dazna kad kiti servai turi panasias, bet skirtingas versijas su panasiais pavadinimais, del ko konfliktinasi. Taipogi isitikink consolei kad sios komandos butu enablintos cl_allowdownload 1 cl_downloadfilter all Ir po zemelapio istrinimu nepamirsk verify csgo cache padaryt per pati steam, library ir properties. Sekmes 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites