JusTDoiTas 0 Parašė Kovo 12, 2023 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/justdoit000/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?2019 metais. Serveriuose aš nežaidžiau.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Bullzai• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Tiesiog buvau kito projekto admin. ;D ( kuriuo dabar nesu ) ĮRODYMAI: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Kovo 13, 2023 Labas, jeigu atvirai - nepamenu, kad būčiau kažką banines, vien dėl to, jog buvo kito projekto admin. Vienintelį žmogų šia tema susijusį, kurį prisimenu - Godspeed, bet jis mūsų ex-prižiūrėtojas buvęs. Jeigu baninau, turėjo būt priežastis tam. Būvimas kito projekto admin - nėra priežastis. Parašyk į PM man (forum/discord), apie kokį čia projektą kalba eina ir kokia žala galėjo būti padaryta mūsų projektui tuo metu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Kovo 13, 2023 Kiek prisimenu, welp reason dėjau "velnių gangui", kur nesamones darė pastoviai pas mus. FanQ ir nighty vieni iš jų buvo. Ar kartais nebūsi pats vienas iš jų? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites