dighimon 0 Parašė Vasario 13, 2023 (redaguota) Sveiki, as esu senas vimo zaidejas ir labai megdavqu zaist jusu serveryje as megavausi zaisdamas jailbreak, public, multigames zodziu gavau ban. As supykes prarades kebabus norejau pqcheating padougint juos bet tiao ri neladariau 🤷. Gavau ban ip perm. As nesulratau is pradziu kodel, bet paskui susipykau su bullzai ir isbanino is dc servo. Chebra as labai atsiprasau nedarysiu tokiu sudu visas naktis galvoju apie vimo ;D. Kaip gaut unban prasau nu nebegaliu :(( SORRY UZ KLAIDAS. Redaguota Vasario 13, 2023 dighimon Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 14, 2023 Kas toks būsi? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
dighimon 0 Parašė Vasario 14, 2023 On 2023-02-14 at 00:02, dighimon said: 7 valandas prieš , Bullzai said: Sveikas bullzajau, aciu uz atsakyma va as esu https://steamcommunity.com/profiles/76561199146643323/ O dc: M4T3ZZ#8554 lockquote valdiklis Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 14, 2023 Banui vos 4 mėn, plius turi patį hujoviausią baną, kurį tik galima turėt. T.y. nuo manęs už exploit. Ateinančius 8 mėn free unban nebus. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
dighimon 0 Parašė Vasario 14, 2023 On 2023-02-14 at 00:02, dighimon said: 8 valandas prieš , Bullzai said: Aš tau dar kart sakau bullzajau as padarysiu beleka ka ten sumoket isipirkt as rmt noriu as nezinau uz ka gavau ban man atrodo uz kebab farminima kaip sakei ten. P.S. as rmt myliu sita serv seniuk nu sakau nu nebegaliu laukt noriu zaist ta jailbreak 1v1 ir public tsg myliu suta serva as rmt pasitaisysiu 👊😅 lockquote valdiklisblockquote valdiklis Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
dighimon 0 Parašė Vasario 15, 2023 As tipo reliai labai atsiprasau nes buvau supykes. Bet rmt as isipirkt noriu ban pasiilgau senu druagu ir uz ka banas buvo primink 😉 dekui. Priaddink mane dc trn pasnekesim noriu greiciau sutvarkyt reikalus ir gaut unban gal net ir spec pirksiu:) M4T3ZZ#8554 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites