fan 0 Parašė Gruodžio 27, 2022 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199217550403/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?20:30, dust 2, mix• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Vitaminas• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Paprase main, pasakiau jog jau buvau uz tai banintas ir atbanintas, vel gavau banĮRODYMAI: p.s dauguma jau adminu zino kad cia mano main ir nebeprisipisineja tik kazkokiem naujokam kliunu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Unknown FR13ND5 0 Parašė Gruodžio 27, 2022 (redaguota) Nieko tu nesakei panasaus nekeisk ploksteles fan : D:D:D:Dfan : grfan : grybas tu nx tocnai Btw. pries tai rasiai "grazu zodi" is Ni*** raides Redaguota Gruodžio 27, 2022 Unknown FR13ND5 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gruodžio 27, 2022 Na tavo žodynas max geras... Jei paprašo tavęs main'o, tai būk malonus ir pateik, o ne išsipisinėk.... Ir nebus tokių nesusipratimų Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fan 0 Parašė Gruodžio 27, 2022 (redaguota) Tai as jau praeitame bane 20 kartu kartojau, kad cia mano main, kol pagaliau atbanino 😄 po savaites vel kartojas tie patys banai 😄 ir bane del ''pateik main'a" mano zodynas savo roles nezaidzia, tai nekibkit 😄 Redaguota Gruodžio 27, 2022 fan Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Unknown FR13ND5 0 Parašė Gruodžio 27, 2022 Maziniesi baisiau nei dvylikametis Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fan 0 Parašė Gruodžio 27, 2022 Pagal tavo sita pasakyma tai net nezinai ka reiskia 'mazintis', parodyk kurioj cia vietoj mazinuos as Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Unknown FR13ND5 0 Parašė Gruodžio 27, 2022 Paprase main, pasakiau jog jau buvau uz tai banintas ir atbanintas, vel gavau ban Cia vienas is ju Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fan 0 Parašė Gruodžio 27, 2022 Paziurek mano banu istorija, jau buvau uz tai gaves ban bei unban, kame cia atmazas :DDDD Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gruodžio 27, 2022 45 minutes prieš, fan said: Tai as jau praeitame bane 20 kartu kartojau, kad cia mano main, kol pagaliau atbanino 😄 po savaites vel kartojas tie patys banai 😄 ir bane del ''pateik main'a" mano zodynas savo roles nezaidzia, tai nekibkit 😄 Na, niekada nebus per daug atsargos ypatingai, kai tiek daug cheat'erių papuola pas mus serveryje. Ką mano galva padarau, tai, kad palieku gag'ą tau 2d. už tavo leksikoną, bet nuimu ban'ą. BYE Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites